Julegave idéer til din søster, mor eller veninde

Julegave idéer til din søster, mor eller veninde

Har du fået shoppet dine julegaver? Jeg er endnu ikke begyndt! Derfor har jeg lavet en lille liste med idéer til gaver til din søster, mor eller veninde. Det gør det lidt nemmere at overskue, og jeg håber på at mine juleindkøb nemt er klaret.

Til din søster:

Jeg er har to søstre, som begge går op i deres hår og jeg ved at de ville elske arctic gold V styler! Den er gylden og smuk, med hvide keramiske plader. Jeg tror næsten et hvert pigehjerte vil blive glad for den. Team dig evt. op med andre i familien og giv den sammen i julegave. Pris 1.599,- Find den her.

Til din mor:

En god hårbørste og serum kan alle kvinder bruge. Jeg ved at min mor trænger til en ny hårbørste og så elsker hun serum! Den brede hårbørste er en af mine egene favoritter og hårserummet giver et lækkert shine. Paddle Brush pris 239,- og Smooth & Finish Serum 239,-. Find den her og her.

Til din veninde:

Hvis du er i tvivl om, hvad din veninde ønsker sig, eller hendes ønsker er lidt store, er et gavekort altid en god idé! Her kan du give et tilskud til hendes drømme styler eller hårtørrer. Vi har gavekort fra 250,- til 2000,-. Find dem her.

Vi har gratis fragt og levering tager 1-3 dage.

Find alle produkterne på vores web shop eller hos din lokale frisør. Find salon her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar