Konfirmationsfrisure – Naturlige krøller med rosetter

Konfirmationsfrisure – Naturlige krøller med rosetter

Du kan se vores tidligere guides til en elegant hestehale her og en voluminøs fletning her. Vi har også en hårguide til dig, som leder efter inspiration til sin kommende konfirmation, og denne frisure passer til dig som kan lide at have håret løst, men samtidig vil have lidt ekstra, end bare krøller!

Sådan gør du:

Start med at preppe håret med Curl Hold Spray, inden du går i gang med at krølle håret med Creative Curl Wand. Denne krøllestav giver et super fint fald i håret og laver fine, naturlige krøller. Når alt håret krøllet, lader du krøllerne køle helt af, inden du begynder at røre ved dem. Det vil både give dig flottere krøller og de vil holde længere.

Tag en del hår på den ene side og sno håret bagud. Derefter vikler du den snoede del rundt i en cirkel, så den bliver en lille knold, og sætter den fast med hårnåle. Gør det samme på den anden siden, og slut af med at tage en del hår bag hovedet og gør det samme, som du gjorde på begge sider.

Krøllerne kan du let rede igennem med fingrene, inden du slutter af med at fiksere frisuren med Final Fix Hairspray. Ønsker du mere shine til frisuren, er Final Shine Spray perfekt at afslutte med, for et mere skinnende og glansfuldt hår. Denne søde frisure vil passe perfekt til f.eks. en sommerlig blondekjole, med et par søde øreringe og en frisk, glødende makeup!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar