Krøllestav vs. Krøllejern

Krøllestav vs. Krøllejern

Krøllstav vs. Krølltang

Når det kommer til krøllejern, findes der mange forskellige typer og størrelser. Hos ghd har vi både krøllestave og krøllejern. Vi får mange spørgsmål om hvilken én, der passer bedst til hvilken type hår. Det kommer meget an på, hvilken type look du kan lide og om du har kort, langt, kraftigt eller fint hår. Læs med, når vi guider dig igennem vores ghd Curve serie.

Krøllejern

Vi har to slags krøllejern. En classic tong som er 26mm i diameter og en soft curl tong, som er 32 mm i diameter. Begge krøllejern er super nemme at bruge. Næbbet er praktisk, i det du vikler en sektion hår rundt om staven, og lukker næbbet for at holde på håret imens det varmer. Det er dog ikke alle som bruger næbbet. Du kan også bruge den uden at åbne næbbet. På den måde fungerer den mere som en krøllestav.

Classic tong giver fine, elegante krøller, mens soft curl tong giver store Hollywood krøller. Hvis du ikke synes at dit hår tager godt imod krøller, anbefaler vi dig at vælge classic tong, da mindre krøller holder formen bedre. Har du kraftigt eller langt hår, anbefaler vi dig at vælge soft curl tong, som giver dit hår bouncy og voluminøse krøller. Se de to forskellige looks, de to krøllejern laver her.

Krøllestave

Så kommer vi til vores to forskellige krøllestave. Jeg skifter selv mellem creative curl wand og classic wave wand, når jeg krøller mit hår. Jeg synes at de giver meget flotte krøller. Classic wave wand giver naturlige bølger og er perfekt at bruge for at få beach hair looket! Du kan også bruge den til at lave et red carpet look. Efter du har bølget dit hår med Classic wave wand, reder du det igennem med Oval Brush som er lavet af vildsvinehår, og samler spidserne med Smooth & Finish Serum. Så får du et glam wavy look. Classic wave wand, er bedst hvis du har lidt længde på dit hår.

Creative curl wand er som navnet antyder, super god at være kreativ med! Du kan både lave klassiske krøller, bølger eller blot give dine spidser et lille twist. Se Emilies test af begge vores krøllestave herCreative curl wand passer til både fint, kraftigt, kort og langt hår.

Jeg synes at det er lidt en smagssag og vane, hvilken af disse to typer man bedst kan lide. Jeg synes selv, at det er svært at udvælge én favorit. Derfor skifter jeg lidt imellem classic soft tong  og creative curl wand, alt efter hvilket look jeg gerne vil have. Det bedste er at teste en af hver, og så se hvilken du synes fungerer bedst på dig.

Hvad kan du bedst lide at bruge, krøllejern eller krøllestav? 🙂

Ingen Kommentarer

Post Kommentar