Laura og Maria om Beyoncé, Netflix og kokosolie

Laura og Maria om Beyoncé, Netflix og kokosolie

coturekulten, maria jernov

De to fashionable veninder og bloggere Maria og Laura, rejser verden rundt til fashion weeks, events og photo shoots. De er begge stilsikre på være deres facon. Laura er eklektisk og farverig, og Maria er klassisk og urban. Vi har fået os en beauty talk om alt lige fra Kylie Jenners makeup til hvad lykke er for dem, hvorfor kokosolie er så godt og hvem der inspirerer dem.

3 ord der beskriver hinanden?

Maria: Laura er flirty, dansende – hun danser altid på sine billeder, det har jeg lært af hende. Og sjov, rigtig sjov.

Laura: Victoria Secret sexbomb, hahah. Super stilet og ambitiøs, jeg er meget inspireret af hendes væremåde.

Hvem har i “hair envy” over?

Maria:  Beyoncé! Hun har selvfølgelig også et staff til det, er vild med at hun hele tiden skifter frisure. Den ene dag kan det være glat og langt, næste dag en kort platinblond page. Hun er vildt inspirerende. Særligt til koncerter, der er hendes hår helt vildt!
Laura: Tidligere var jeg vild med Scarlett Johanssons hår, men da jeg tænker på at få en ny frisure (red. Laura har efterfølgende fået klippet en flot page) leder jeg efter en ny muse. Jeg kan godt lide Elin Klings hår, hun er ret cool.

Hvad er din hyppigste overspringshandling?

Begge: NETFLIIIIX!

Maria: Jeg sad på tæppet den anden dag og kom til at se serier lidt for længe, mens jeg tænkte ‘jeg rejser mig jo om lidt’. Men i stedet sad jeg der på gulvet og frøs, i stedet for bare at sidde i sofaen. Og så Instagram.

Laura: Især mens man ser TV, hvis det er lidt kedeligt. Så scroller man op og ned for at se om der er sket noget nyt.

Hvem er din beauty hero?

Maria: Jeg kan ikke helt lade være, men jeg synes at Kylie Jenner er ret sej. Hun er meget alsidig. Hun har helt sikkert for meget makeup på, men jeg synes de farver hun sætter sammen er inspirerende. Hun eksperimentere meget mere med farver end f.eks Kim Kardashian. Og så elsker jeg hendes matte læber.
Laura: Jeg er meget til det naturlige look, og kan bedst lide dem hvor man ikke kan se at de har makeup på. F.eks. modeller, når de går til casting. Der har de lækker hud og læbepomade.

Dit bedste beautyråd?

Maria: Kokosolie. Kokosolie til alt! Jeg har ikke gået med foundation siden jeg har 15 år, og jeg havde lige en periode hvor min hudtone var lidt ujævn, og der hjælp kokosolie med at oprette en balance i min hud. Det kan også kommes på kroppen og i håret. Jeg spiser det også! Det er lækkert i en smoothie.
Laura: Aloe Vera, det virker bare. F.eks. på tørre neglebånd. Og så en god hovedbundsmassage.

Hvis du kun har 5-10 min til at sætte hår?

Maria: Jeg laver et helt skrabet look. En sideskilning mens håret er vådt. Resten i en lille knold. Så sprayer jeg med hårlak, så det tørrer  i den form. Kombineret med en farvet læbe eller enkel makeup, så ser man ser man hurtig ret “put together” ud.

Laura: Mit hår er helt anderledes. Jeg reder det igennem og laver en rodet knold bag på hovedet. Efter en lang dag løsner jeg håret og så har det fået et lækket fald, som om jeg lige har krøllet det.

Hvad er dit “go-to beauty look” til en date eller fest?

Maria: Cateyes! Jeg laver ofte en knivskarp eyeliner, med en masse mascara på de øverste vipper og ingen på undervipperne. Så får man virkelig intense øjne.
Laura: Jeg laver en tynd streg. Og kun mascara på de øverste vipper, jeg kan bedst lide det naturlige look når jeg skal på date med kæresten.

Har du haft en “crazy” hårperiode?

Laura: Jeg har haft lilla hår. Jeg testede en lilla color bomb, som efterhånden gik over i grå/blå. På et tidspunkt var der noget af mit hår mintgrøn, jeg lignede lidt en havfrue. Det var sjovt at prøve.
Maria: Det vildeste jeg har gjort er at få en page. Jeg er rødhåret og har krøller, så mit hår er ret meget en identitetsting.

Dit favorit spot i København?

Laura: Jeg elsker Amalienborg og området deromkring. Stemningen og der er så smukt. Mange synes måske at der er turistet, men jeg synes det er fedt at være et sted i København, der har så meget historie.
Maria: Marmorkirken. Kuppel gør noget ved mig. Jeg vil også gerne giftes der en dag. Jeg har udsigt til den fra min lejlighed og jeg værdsætter det hver dag.

Hvad er lykke  for dig?

Maria: Lykke for mig er at opnå mål. Det er vigtigt for mig at sige at jeg kan hvad jeg vil. Min familie, kæreste og Laura gør mig også lykkelig, og plads til at gøre det jeg brænder for!
Laura: Min lykke er min kreativitet. Når jeg føler jeg laver noget smukt. Jeg vil hellere skabe noget smukt end noget der giver mig succes. Jeg er nok meget tro overfor min æstetik.

Vil du have mere af Maria og Laura, så kan du følge dem her:

couturekulten.dk

mariajernov.com

@couturekulten

@mariajernov

Ingen Kommentarer

Post Kommentar