London Fashion Week – ghd x Erdem SS17

London Fashion Week – ghd x Erdem SS17

Vi er vilde med London og fashion week! Her kan du se behind the scenes billeder til Erdem SS17 showet som foregik til London Fashion Week.

Erdem introducerede os til en mindre kendt, mere kontroversielle britiske dronning. Den franske hustru til Charles I, dronning Henrietta Maria og hendes indflydelsesrige hofdame og kongelig påklæderske, Jean Ker grevinde af Roxburghe.

I sin uforlignelige måde, har Erdem smeltet denne periode af historien, sammen med 1930’ernes Deauville. Forstil dig at den kongelige flåde – som indeholdte alle dronning Henrietta Maria og Roxburghe’s kjoler – led et skibbrud ved den hollandske kyst, og nu endelig afslutter sin rejse på catwalken (en af hendes kjoler blev fundet intakt i vraget for kun to år siden).

Backstage fortæller Erdem: “Jeg elskede denne idé om en mærkelig hær af kvinder, der lander 300 år senere og kommer gående langs kajen. Det faktum at vi i både 1650 og 1930’erne var på vej ind i meget mørke tider – den engelske borgerkrig og Anden Verdenskrig.”

Hårstylist Anthony Turner, tog udgangspunkt i Erdems vision og skabte et romantisk “messey” look. For at give fletningerne tekstur og fylde brugte han ghd Classic Curl Tong og ghd Air.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar