Lyserød Lørdag 2016 – Støt Brysterne med Electric Pink

Lyserød Lørdag 2016 – Støt Brysterne med Electric Pink

Det er oktober og det betyder en hel måned med lyserødt! Oktober er nemlig international brystkræftmåned. Vi har designet og dedikeret vores Electric Pink limited edition serie, til at støtte op om kampen mod brystkræft. Vi donerer vi €10 til Støt Brysterne for hver solgte Electric Pink limited edition styler eller hårtørrer, og 1€ for hver solgte Electric Pink hårelastikker.

Lørdag d. 8. oktober er ekstra lyserød, det er nemlig “Lyserød Lørdag”. Lyserød Lørdag er en landsdækkende aktivitet, hvor over 160 byer og næsten 2500 frivillige bakker op om brystkræftsagen, og gør hele Danmark lyserød. Du kan læse mere om det her.

Vores Electric Pink limited edition serie, består af platinum® electric pink styleren, som indeholder tri-Zone® teknologi. Den fungerer hurtigt og effektivt til både at glatte og krølle dit hår. Der medfølger en flot taske som tåler varme. Find den her til 1.999,-. €10 af salget doneres til Støt Brysterne. Vores V® electric pink styler med keramiskeplader glider let gennem håret, og passer til alle hårtyper. Den kommer også i sin egen limited edition varmeresistente taske, perfekt til opbevaring af din styler.  Find den her til 1.599,-. €10 af salget doneres til Støt Brysterne. Air® electric pink hairdryer giver en salon finish 2x hurtigere end en almindelig hårtørrer. Avanceret ioniske teknologi reducerer krus og giver en enestående glans. Find den her til 1.249,-. €10 af salget doneres til Støt Brysterne. Har du brug for nogle fine hårelastikker til dig selv eller som gave kan du findes vores Electric Pink hårelastikker her. De koster 99,- og €1  går til Støt Brysterne for hvert salg.

Find hele Electric Pink serien hos udvalgte frisører og på vores webshop her. Husk vi har altid GRATIS FRAGT på ghdhair.com.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar