Mine 5 lyserøde favoritter

Mine 5 lyserøde favoritter

e06

Jeg er sikker på at mange kvinder elsker lyserød! Den fine farve findes i mange nuancer og afskygninger. Alt lige fra hot pink til støvet gammelrosa, til sart baby lyserød og helt ovre i violet pink. Jeg har fundet 5 af mine favoritter frem – alle i lyserød!

1.  Inspiration Journal

Jeg elsker notesbøger, blogge og “to-do” lister! Her har jeg fundet en fin en af slagsen i lyserød :). Her skriver jeg mdr. mål ned, hvad jeg gerne vil blive bedre til og hvad jeg er taknemlig for. Jeg kigger i den hver morgen, og det gør at jeg er fokuseret og husker på alt det positive i dagligdagen.

2. Instax Kamera

Hvor retro og cute er det ikke? Er vild med mit lyserøde instax kamera, som tager polaroid billeder. Et klik og lidt efter har du billedet i hånden! Det er perfekt til at fange sjove øjeblikke til fester, at have med på ferie og ikke mindst tage fjollede selfier.

3. Platinum Electric Pink

Jeg bruger både min styler til at glatte håret med og til at lave bløde krøller. Den Electric Pink limited edition udgave er ikke bare flot, den støtter også op om et godt formål! Ved hver solgte styler eller føntørrer, donerer ghd nemlig €10, til Støt Brysterne.

4. Neglelak NO. oo4

Denne lak er bare så flot på! Den har den helt rigtige pink farve og med to lag på neglene er du klar til fest. Lakken er fra det danske mærke BySwiercz, og alt overskuddet fra salget af deres lyserøde produkter, går ubeskåret i denne måned til Støt Brysterne.

5. Blonde BH

Jeg elsker blonder og har fundet mig en fin en af slagsen! Den er i en smuk støvet rosa nuance. Jeg bruger den fx under en skjorte, hvor blonderne lige kan titte frem, eller under en nedringet kjole. Jeg er blevet så glad for den, at jeg også har købt den i sort :).

Ingen Kommentarer

Post Kommentar