Mine Copper Luxe favoritter

Mine Copper Luxe favoritter

copper luxe, rejsehårtørrer, bronzer the body shop øjenskygge, platinum kobber, by sweierz

Julen nærmer sig med hastige skridt! Om lidt over en måned er det tid til at samles rundt om juletræet, og hygge sig med sine kære :). Derfor har jeg fundet nogle af mine beauty favoritter frem, som måske kan inspirere dig til hvad du skal ønske dig til jul, eller hvad du måske skal shoppe i gave.

1. Copper Luxe platinum

Jeg er i forvejen vild med platinum styleren, og den bliver kun endnu finere i denne smukke kobberfarve! Selve pladerne glimter også med kobber – den emmer bare af luksus! Hvis du vil vide hvorfor platinum styleren er så god, så kan du læse vores indlæg om det her: 8 ting du skal vide om ghd’s nyeste styler platinum. Til denne limited edition udgave, får du både en varmeresistent taske og 2 lækre neglelakker fra NAILS INC. Find den her.

2. Øjenskygge palette

Kobber og jordfarver klæder de fleste, og jeg er faldet for The Body Shops nye øjenskygge palette. Den hedder Down To Earth – Go For Gold. Den indeholder 4 flotte nuancer, så du kan skabe det perfekte look til julensfester.

3.  Bronzer

Nu hvor vinteren for alvor er i gang, har man brug for lidt kulør! Jeg bruger bronzer til at give mit ansigt glød, og denne udgave fra Sephora – Trip to Haiti har den helt rigtige nuance. Brug lidt i tindingerne og under kindbenene. Du ser bare lidt friskere ud med lidt glow!

4. Lipgloss

På læberne er jeg glad for bySWIERCZ No. 704. En let og lækker lipgloss, en smuk rødlige bronze nuancer med lidt glimmer. Den komplimentere min øjenskygge godt, og passer til festlige lejligheder. Og så laver de også nogle fantastiske pensler! Du kan se min favorit oppe til højre. Den bruger jeg til at ligge min foundation, og den gør det perfekt.

5. Flight travel hairdryer copper luxe gift set

Denne lille hårtørrer er genial! Den kan klappes sammen og puttes i den medfølgende pose, så den næsten ikke fylder noget. Endelig en god hårtørrer man kan have med på rejser, til fitness eller sleepovers. Den er virkelig et must på ønskelisten! Find den her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar