Mit ghd Look – Sandra Willer’s guide til beachy messy waves

Mit ghd Look – Sandra Willer’s guide til beachy messy waves

Skønne Sandra har været forbi vores Beauty Studio og lavet en guide, så du kan få ligeså glam krøller som hende! For ikke så længe siden var vi til Sandra’s blog relaunch, vi fejrede at hun er gået selvstændig og har fået den fineste lyserøde blog! Her kan du følge med i hendes liv og se lækre outfits, få skønheds tips, opleve eksotiske rejsemål og se billeder fra events.

Hvilken styler fra ghd Curve er din favorit & hvorfor?

“Jeg kan godt li’ Classic Wave Wand, den laver et lidt mere beachy messy look, i stedet for de pæne krøller. Formen er ret anderledes end de andre wands jeg har set. Den er nem at bruge, det er bare at sno håret rundt omkring wand’en. Inden jeg går i gang, sprayer jeg mit hår med Curl Hold Spray,som beskytter mod varmen og får krøllerne til at holde bedre. Hvis det skal gå hurtigt, tager jeg nogle store sektioner og fokusere mere på spidserne. Hvis jeg har tid, så inddeler jeg håret i mindre sektioner, og snor hårtotten hele vejen rundt om staven og holder den i 8-10 sekunder. Derefter lader jeg håret køle, inden jeg tager fingrene let igennem det.

Det har Sandra brugt:

Vi drømmer tilbage til solskin og sommer, når vi ser de beachy waves Sandra!

Vi har stillet Sandra 10 beauty spørgsmål, se snart med og hør hvem hun har “hair envy” over, om hun har haft en crazy hår periode og hvad hendes hyppigste overspringshandling er.

 

1Kommentar
  • […] on GHD’s brand new blog, where I talk about how I curl my hair. You can find the blog HERE. Today I’ve slept in with Frederik who turned 21 yesterday, and we spent the day celebrating. […]

Post Kommentar