Mit hår skal på ferie, og tager med sig…

Mit hår skal på ferie, og tager med sig…

g32

Selvom man skal på ferie, behøver man ikke at lade skønhedsrutinerne blive hjemme. Hvad enten du skal på badeferie eller storbyferie, er det altid godt at have skønhedsprodukter med på rejsen. Hvilke produkter du tager med, afhænger af om du skal på badeferie eller om du skal til en storby. Men det er fornuftigt at pakke let, og ikke have alt for meget med sig. Vi vil jo ikke have overvægt i kufferten, inden rejsen er startet!

Hvis du har planlagt en badeferie til de varmere himmelstrøg, har vi flere produkter, som passer perfekt til de eksotiske kanter. Vi ved alle sammen, at håret er meget udsat for sol og saltvand, når vi er på ferie, derfor er det smart at have et produkt med, som giver håret ekstra pleje. Her er Advanced split end therapy et perfekt ferieprodukt, som hjælper dig med at holde håret glat, blankt og blødt. Produktet aktiveres af varmen fra din føntørrer og styler. Den plejer dit hår, forebygger slitage og lukker spaltede spidser. Dit hår bliver mere glat, blødt og skinnende og det holder i op til 10 hårvaske.

Efter en lang dag på stranden, vil man gerne friske sig op om aftenen med flotte krøller i håret. Som regel holder krøllerne mindre godt i et fugtigt klima, så det kan ske at de allerede vil være faldet ud, inden aftenen er begyndt. Her er curl hold spray din redning! Spray i hele håret, før du bruger dit krøllejern, så holder de bedre. Et godt tip er at vælge en smallere krøllestav, da mindre krøller, holder bedre i dette klima. Vælg f.eks. creative curl wand eller classic curl tong.

Hvis dit hår er kruset og frizzy kan du bruge Azores styler, til at glatte håret eller lave bløde bølger. For at gøre håret endnu blankere, kan du bruge et pump smooth & finish serum, som du gnider sammen i hænderne, inden du klemmer det ind i håret. Du må endelig heller ikke glemme final fix hairspray, som er et must for at give hold til håret.

Hvilke produkter kan du ikke undvære på ferien? 🙂

Husk også at deltage i vores store konkurrence, om et rejsegavekort på 15.000,-!

TRYK HER FOR AT KOMME VIDERE TIL REJSEKONKURRENCEN.

 

Ingen Kommentarer

Post Kommentar