Mit skønhedstip: Mix din egen krøllecreme

Mit skønhedstip: Mix din egen krøllecreme

Hvis du som jeg har krøllet – til tider frizzy hår – så er krøllecreme et hit til at afslutte din styling med. Jeg har fundet ud af, at hvis du blander ghd’s Straight & Tame Cream sammen med ghd’s Smooth & Finish Serum, får du den perfekte hårcreme til dine spidser!

Jeg mixer et par pump af hver, varmer det mellem mine hænder og krammer det ind i mine spidser og længder. Det samler alle de krusede totter og giver glans, uden at fedte. En ekstra bonus er at det dufter godt,  jeg får altid komplimenter over hvor lækkert mit hår dufter :).

Selvom jeg har krøller naturligt, kan jeg godt li’ at fremhæve dem med min favorit style fra ghd Curve, som hedder creative curl wand. Det kommer der snart en guide med.

Det har jeg brugt:

2 Kommentarer

Post Kommentar