Mød pigerne bag ghd bloggen

Mød pigerne bag ghd bloggen

ghd blogger, blog ghd, skandinavisk blog bskønhed

Nu er det vist på tide at få introduceret os piger bag ghd bloggen :). På beauty kontoret i København sidder vi Wera, Hanne og jeg Emilie. Vi er en dynamisk trekløver, alle med forskellig baggrund og nationaliteter.

Wera er fra Sveriges hovedstad, Stockholm, og flyttede til København for snart 3 år siden, i forbindelse med sit studie. Hun er godt inde i både den danske og svenske mode- og livsstilsbranche, og har et brændende hjerte for marketing og beauty. Bonusinfo: Wera kan business kinesisk (!), elsker at træne TRX og yndlings serie i øjeblikket er Broen.

Hanne er fra Bergen i Norge, en smuk by ved vandet, omringet af bjerge. Nu bor hun i en farverige gade på Nørrebro, med sin kæreste og hund Berta. Hanne er uddannet makeup artist, har sin egen blog, elsker mode, styling og at være social. Bonusinfo: Næsten hver søndag kan du finde Hanne på loppemarked, hvor hun elsker at finde vintage sager og så er hun en stor dyreelsker.

Jeg Emilie er født og opvokset i København, men de mørke lokker stammer fra Japan, hvor min mor er fra. Jeg har arbejdet med skønhed og mode i en del år, både som Nordisk Chef for et kosmetikmærke og som blogger. Jeg elsker at netværke, tage billeder og være kreativ. Bonusinfo: Elsker Sci-fi film, chokolade, klassisk musik når der skal arbejdes og R’n’B når der skal danses.

Der kommer snart mini interviews med os alle, så du kan lære os endnu bedre at kende. Skriv endelig hvis du har spørgsmål :).

2 Kommentarer
 • Allie Dahl

  18. oktober 2015 at 12:45 Svar

  Glæder mig til at høre mere om jer 🙂 Jeg er forresten helt vild med jeres blog, den er virkelig fantastisk!

  • Emilie Delance

   Emilie Delance

   19. oktober 2015 at 8:23 Svar

   Hej Allie, ihhh hvor dejligt at du synes om bloggen 😀 Sig endelig til hvis du har nogle ønsker om indlæg 🙂 Vi glæder os til at fortælle mere 🙂

Post Kommentar