#MostWanted ghd julevent Copper Luxe

#MostWanted ghd julevent Copper Luxe

Billeder af fotograf Bee

Vores skønne gæster havde ingen anelse om hvor de skulle hen, da vi stod klar med flotte hvide limousiner inde i byen. Med mini champagner i hånden, blev de kørt af sted til vores secret location! Snart tonede det smukke Kurhotel Skodsborg frem og vi var nået til vores destination. Det fantastiske personale stod klar til at byde os velkommen, med cocktails, kanapéer og ild i pejsen.

Efter en præsentation af vores nye juleserie Copper Luxe, viste hårstylist Kasper et cool look på Trude – glam waves med kant! Med hele Copper Luxe serien, hører der jo også en julekampagne til. I år hedder den #MostWanted, og er grunden til  at vi har mugshot wall billeder, fordi “BREAK THE RULES, NOT YOUR HAIR!” Lige meget hvad du roder dig ud i, så er det vigtigt altid at passe på dit hår! Med Copper Luxe serien kan du få KILLER CURLS, SMOOTH CRIMINAL HAIR og SWAGGER WAVES.

Til eventet havde vi helt specielt teamet op med den dygtige smykkedesigner Charlotte Christina Larsen, som har smykkebrandet facon facon. Når Charlotte ikke rejser frem og tilbage til New York, er hun her i København og laver de sejeste smykker! Charlotte havde til dagen, designet en super flot halskæde i rodineret sølv. Vores gæster kunne derefter selv vælge om de ville have deres initialer, et bogstav eller tal banket i, som har en helt speciel betydning for dem. Hvis du er lun på at få din egen halskæde, kan du altid kontakte Charlotte.

I mens nød vi lækre kanapéer og kager i Kurhotel Skodsborgs eksklusive lobby. Det er virkeligt et sted jeg gerne vil besøge igen! Lige ud til vandet, rolige omgivelser og så sødt personale. Inde i den tilstødende lounge, havde vi opsat et sej mugshot wall, hvor vi kunne tage nogle “bad girl” mugshots med instax polariodkameraer. Inden da havde vi en “tattoo shop” hvor man kunne påfører fake tattoos, for et ekstra “bad girl” look. Det var simpelthen sådan en dejlig aften! Vi takker alle vores samarbejdspartnere og de fantastiske bloggere og YouTubere som var med til at gøre eventet helt magisk! Se flere billeder fra eventet her og husk selv at ønske dig en #MostWanted julegave her.

Tak fordi i kom Pudderdåserne, Amalie Wessel, Tina Maria, We are mad, Frederikke Egel, Sandra Willer, Cecilie Praz, Beauty Birds, Nelle Noel, Nadialine Von Bach, Brigida Martinez, Cecilia Demant, Irina the Diva, Nuria og Ilirida.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar