#NotDefined – Guide til optegning af øjenbryn og vipper

#NotDefined – Guide til optegning af øjenbryn og vipper

Electric Pink limited edition støtter vi kampen mod brystkræft og donerer €10 til Støt Brysterne for hver solgte styler og føntørrer. Samt 1€ for hver solgte Electric Pink hårelastikker. I disse videoer sætter vi fokus på kvinder som har oplevet brystkræft på tæt hold. I dag kan du møde Alex, som i en alder af blot 23 år, fik konstateret brystkræft, som fortæller hvordan det er når håret vokser ud på ny efter kemoterapi.

Alex Jones, alder 26, fra Manchester, England

Alex fik diagnosen brystkræft da hun var 23 år gammel, i december 2013 lige efter at være flyttet hjemmefra. Hun fik med det samme fjernet brystet. Efter at have brugt størstedelen af 2014 med kemoterapi og stråling, viste en CT scanning, at der ikke var flere tegn på kræft, og Alex genoptog sin hverdag på ny. Men i januar 2015 begyndte Alex at få smerter i andre dele af kroppen, og tests viste at kræften var vendt tilbage. Den havde spredt sig til hendes hofte, to steder på rygraden, ribbenene, skulder og hoved. Alex’ kræft er desværre ikke til at kurere, og hun vil være i kemobehandling resten af livet, men hun er fast besluttet på at leve sit liv fuldt ud; arbejde, bruge tid med venner og familie og rejse verden rundt.

Alex fortæller: “Jeg har altid gjort meget ud af min fremtoning, og hvordan andre ser mig. Jeg mistede meget af min selvtillid, da jeg først fik diagnosen – og selv nu forlader jeg ikke huset uden makeup. Jeg er stadig i behandling, og makeup giver mig selvtilliden til at vide, at jeg ser godt ud selvom jeg ikke føler mig på toppen den dag. Disse guides spillede en vigtig rolle for mig, da jeg lærte en masse om makeup, og jeg er derfor så glad over at være en del af dette specielle projekt med ghd. Når man er i gang med behandlingen mod brystkræft, går man igennem mange ting, man har meget at tænke på og bekymre sig om – så at have adgang til guides som giver dig tips og råd til, hvordan du kan føle dig som ‘dig’ igen, kan afhjælpe angsten omkring ens udseende og hjælper med at genopbygge selvtilliden igen, trin for trin.”

Sophie’s Tips

  • Lav en effekt af øjenvipper ved at presse din mascara langs kanten af dit øjenlåg.
  • Definer dine øjne ved at lave en lille vinged eyeliner, med en flydende eyeliner.
  • Uden øjenvipper, vil dine øjne løbe mere i vand. Brug derfor vandfast makeup, som vil holde bedre.
Ingen Kommentarer

Post Kommentar