#NotDefined – Sådan styler du din paryk

#NotDefined – Sådan styler du din paryk

Med vores Electric Pink limited edition støtter vi kampen mod brystkræft og donerer €10 til Støt Brysterne for hver solgte styler og føntørrer. Samt 1€ for hver solgte Electric Pink hårelastikker.

Mød Helen fra England som har kæmpet mod brystkræft og hvordan hun takler at gå med paryk.

Helen Weller, 34 år fra London.

Helen blev diagnosticeret med brystkræft i sommeren 2014 i alder af 32, efter at hun fandt en klump i hendes armhule. Under hendes behandling var Helens familie en stor støtte og har været der gennem den opslidende kemoterapi. Selvom Helens seneste mammografi har vist at kræften er væk, skal hun stadig tage medicin.

Helen fortæller: “Det har altid været vigtigt for mig at se godt ud. Jeg har aldrig ønsket at have kort hår, og da slet ikke at have noget hår! Jeg forsøgte at holde på mit hår så meget som muligt under behandlingen, men jeg begyndte at miste mit hår efter min anden runde af kemoterapi. Til sidst spurgte jeg min gode ven, om hun ikke kunne barbere resterne af. Jeg blev sad foran spejlet og havde en klump i halsen, mens jeg fældede en tåre. Jeg ved at folk der er raske, tror ​​at vi er for for syge til at tænke på hvordan vi ser ud. Men uanset hvor syg du er, ønsker du blot at se “normal” ud. At kunne sige til dig selv “jeg ser godt ud”, selv når alt inden i, er ved at falder fra hinanden. Jeg gik mindre op i makeup, men jeg gik virkelig op i mit hår. Jeg har lært en masse om parykker og styling, af at være en del af denne video tutorial. At få din paryk klippet og stylet, af en frisører er tilsyneladende “en ting”. Jeg ville ønske jeg havde vidst det noget før!”

Ingen Kommentarer

Post Kommentar