Nyhed – ghd advanced split end therapy

Nyhed – ghd advanced split end therapy

ghd split end therapy

Vi starter det nye år med noget nyt til dit hår. Vi har glædet os til at lancere vores helt nye ghd advanced split end therapy! Produktet aktiveres af varmen fra din føntørrer og styler. Den plejer dit hår, forebygger slitage og lukker spaltede spidser. Dit hår bliver mere glat, blødt og skinnende og det holder i op til 10 hårvaske.

ghd advanced split end therapy indeholder rødalger som har beskyttende og reparerende egenskaber, der forebygger slitage. Den indeholder et kompleks af aminosyrer og antioxidanter, blandt andet fra den brasilianske Camu Camu frugt, Annatto frø og Acai bær. Alle bærene har et højt indhold af omega 3 fedtsyrer, der er afgørende for et sundt hår, vitaminer B1, B2 & B3, som er kendt for at styrke håret og fremme hårvækst, og sidst men ikke mindst vitamin E, som kan forebygge, at håret knækker.

Forkæl dit hår med at booste det i det nye år. Vi kigger nærmere på produktet den kommende tid og vi er i fuld gang med at teste virkningen på kontoret, stay tuned for resultatet.

Find den i vores web shop til 299,- eller hos din lokale frisør. Find salon her.

1Kommentar
  • […] for du en Advanced Split End Therapy med i købet! Læs mere om dette fantastiske produkt her. Dette gavesæt sikrer dig sundt og glansfuldt hår, og er perfekt for dig som trænger til et […]

Post Kommentar