NYHED! ghd Pink Blush Collection

NYHED! ghd Pink Blush Collection

Vi gentager igen i år successen og lancerer en lyserød kollektion i samarbejde med Støt Brysterne. Hver gang I køber en styler eller hårtørrer fra kollektionen, donerer vi €10 til Støt Brysterne i Danmark. Ved køb af den flotte Paddle Brush fra kollektionen, donerer vi €1. Gennem de sidste 13 år, har vi hjulpet med at indsamle over £10.000.000 til brystkræftforeninger verden over, med hjælp fra alle jer!

ghd Platinum pink blush styler

Vores prisvindende styler er kommet i en flot limited edition pink blush farve. Styleren kan både bruges til at glatte håret og til at lave flotte krøller. Grundet den innovative tri-zone teknologi, efterlader den håret op til 20% mere glansfuldt, sundere og stærkere, efter kun et enkelt strøg. Sammen med styleren får du en matchende varmeresistent taske, som gør styleren let at pakke sammen efter brug! Find den her til 1.999,-. Ved køb af denne styler, doneres €10 af salget til Støt Brysterne.

ghd V pink blush styler

Den klassiske V styler er også kommet i den flotte limited edition pink blush farve. Med en avanceret keramisk varmeteknologi og glatte plader, glider den let igennem alle hårtyper, og efterlader håret glat og med et flot finish. Du får en fin matchende varmeresistent taske med i købet. Find den her til 1.599,-. Ved køb af denne styler, doneres €10 af salget til Støt Brysterne.

ghd Air pink blush hairdryer

Det klassiske design har fået et lille “pop of colour”, i form af fine lyserøde detaljer. Med en motor på 2100W tørrer den håret på rekordtid, og efterlader det samtidigt blødt og glansfuldt grundet dens ioniske teknologi.  Der medfølger et næb, så du kan style dit hår med præcision. Med i købet får du også en matchende opbevaringspose med til din føntørrer. Find den her til 1.249,-. Ved køb af denne føntørrer, doneres €10 af salget til Støt Brysterne.

ghd pink blush paddle brush

Den populære hårbørste har også fået en makeover, og er kommet i den flotte pink farve. Børsten passer til de fleste hårtyper, og er fantastisk til at rede langt hår, uden at gøre det elektrisk. Brug den evt. sammen med din føntørrer, for at få en lækkert, glat hår eller red håret tilbage i en sleek hestehale. Find den her til 259,-. Ved køb af denne hårbørste, doneres €1 af salget til Støt Brysterne.

Vi håber at du vil støtte op om kampen mod brystkræft, ved at købe din næste styler fra pink blush kollektionen. Find hele kollektionen på vores webshop og hos udvalgte saloner.

5 Kommentarer
  • Karina morales

    18. august 2017 at 20:04 Svar

    ❤️

Post Kommentar