Nyhed – ghd Wanderlust hårtørrer

Nyhed – ghd Wanderlust hårtørrer

I har nok set de fine og farverige stylere fra vores nye Wanderlust kollektion, men det er ikke alt! Vi har nemlig også en limited edition føntørrer, som kommer i både normal størrelse og i en travel size. Læs med her, hvor vi ser lidt nærmere på deres egenskaber og flotte design.

ghd Flight Wanderlust Travel

Den nye kollektion er fuld af flotte farver, og denne Flight Travel hårtørrer kommer i sort med lilla næb og detaljer. Når du skal ud at rejse, behøver du ikke at tænke på de ofte dårlige hotelføntørrere, hvis du har denne praktiske rejseføntørrer. Den lille føntørrer vejer kun 422g, og er meget smart at have med på sin rejse, da den let kan foldes sammen så den bliver endnu mindre. Med i købet får du en matchende pose med, som du trygt kan opbevare din føntørrer i! Den har to forskellige hastighedsknapper og temperaturindstilling, så du kan få en perfekt blow-dry uanset hvor du er.

ghd Air Wanderlust

Air føntørreren er i normal størrelse og kommer også i sort med både næb og detaljer i en flot lilla farve. Med sine 2100W er Air føntørreren kraftigere end andre føntørrere, som den tørrer derfor håret meget hurtigere. Den har også en avanceret ionisk teknologi, som giver et blankere og smukkere resultat, som holder længere, så du skal ikke tænke over at få frizzy hår. Du kan justere både styrken og temperaturen på knapperne som sidder på håndtaget, så du kan lave en mere præcis styling. Den har også en cool shot knap, som giver kold luft. Det er enormt smart, for lige at sætte frisuren ordenligt på plads.

Du finner Flight travel føntørreren til 599,- her og air føntørreren til 1299,- her. De findes også hos udvalgte saloner. Find frisør her.

Husk at dele din hårstyling med #globalhairdays, så vi kan fortsætte med at inspirere hinanden verden over!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar