NYHED! Nocturne Collection

NYHED! Nocturne Collection

I takt med sæsonskiftet, udviskes grænsen mellem nat og dag. Mørkets poetiske luner, betyder at du kan skrue op for dramatikken og lege med dit look. Efteråret er over os, og det betyder selvfølgelig ny AW 17 kollektion, som vi har glædet os enormt meget til at vise jer. Vores nye Nocturne Collection og #InfiniteStyle kampagne er en smuk serie med dybe lilla nuancer, der sender tankerne hen mod efterårets mange fester. Kollektionen er designet med stor respekt for dit hårs sundhed, og du kan derfor style dit hår igen og igen uden at være bekymret for, om det skader dit hår.

The nocturne collection består af 8 forskellige stylers, heriblandt en helt ny styler. Vores eksklusive Contour Styler er vores nye multitasker, som både kan bruges til at give håret mere tekstur, til at lave cool detaljer og til at give volumen og va va voom til håret. Brug den alene eller sammen med den prisbelønnede platinum styler, som giver 50% færre knækkede hårstrå og 20% mere glans. Styleren kommer i et gavesæt med en lækker varmeresistent taske og to OPI neglelakker i matchende farver, for et glam look fra top til tå.

Nocturne kollektionen indeholder også vores Soft Curl Tong, som nemt laver spændstige store bølger, perfekt til både hverdag og fest. Med styleren følger der et varmeresistent underlag, så du trygt kan lægge din styler på bordet, når du krøller dit hår. Sidst men ikke mindst har vi vores yndlings hårprodukt i en ny eksklusiv julekugle, nemlig vores Advanced Split End Therapy, som styrker dine spidser og efterlader håret glansfuldt og blødt – så er du sikret flotte spidser.

The nocturne collection er limited edition, og du kan se hele kollektionen her. Perfekt til årets ønskeseddel, eller hvis du bare gerne vil forkæle dig selv og dit hår. The nocturne collection forhandles hos førende frisører og på vores webshop.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar