Nyhed! Støt brysterne med vores nye ghd Electric Pink kollektion

Nyhed! Støt brysterne med vores nye ghd Electric Pink kollektion

ghd electric pink

p12

p02

Takket være jer, har vi på verdensplan indsamlet 9.000.000£, som er doneret til kampen mod kræft. Vi håber at runde 10.000.000£!  For hvert salg af Electric Pink limited edition, donerer vi 10€, til Støt Brysterne. Og 1€ for hver solgte Electric Pink hårelastikker.

ghd platinum® electric pink styler

Vores prisbelønnede platinum styler bruger en “safer-for-hair” temperatur, der leverer ultimative styling resultater med sundere, stærkere og blankere hår. Alt i ét strøg! ghd platinum indeholder tri-Zone® teknologi, som fungerer hurtigt og effektivt til både at glatte og krølle dit hår. Den limited edition styler, kommer i hot pink farve med flotte detaljer. Der medfølger en matchende  varmeresistente taske. Find den her til 1.999,-. €10 af salget doneres til Støt Brysterne.

ghd V® electric pink styler

Styleren’s keramiskeplader glider let gennem håret, og passer til alle hårtyper. Den har et cool look, i mat hot pink. Den kommer i sin egen limited edition varmeresistente taske, perfekt til opbevaring af din styler. Tag den nemt med på rejse eller i fitnesscenteret. Find den her til 1.599,-. €10 af salget doneres til Støt Brysterne.

ghd air® electric pink hairdryer

Oplev en salon finish 2x hurtigere end en almindelig hårtørrer. Avanceret ioniske teknologi reducerer krus og giver en enestående glans. Electric Pink hårtørreren kommer i sort, med flotte pink metalliske detaljer. Find den her til 1.249,-. €10 af salget doneres til Støt Brysterne.

Vi håber du vil støtte op om budskabet og fortælle det videre. Find hele Electric Pink serien hos udvalgte frisører og på vores webshop her. Husk vi har altid GRATIS FRAGT på ghdhair.com.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar