Nytårslook – glitter eyeliner og messy hestehale

Nytårslook – glitter eyeliner og messy hestehale

Til nytår må det hele godt være ekstra festligt, derfor har jeg lavet dette nytårslook, med glitter eyeliner og en voluminøs messy hestehale. Et look som passer perfekt til årets sidste dag! Læs med når jeg guider dig til, hvordan du selv kan skabe looket.

Makeup

Før jeg begynder på makeuppen, starter jeg altid med at fugte min hud godt. På den måde er den klar til have makeup på, en hel aften og natten med! Derefter bruger jeg foundation og concealer, for at få en fin og ensartet hud. Når det er på plads, skygger jeg kindbenene ind med en bronzer, og lægger en ferskenfarvet blush på kinderne. Til sidst bruger jeg en highlighter på kindbenene, næseryggen og amorbuen. Derefter fylder jeg brynene ud med en brynpudder, for at få et mere naturligt resultat.

Nu til øjnene! Til dette look starter jeg med at lægge en mat lysebrun nuance i globelinjen. Læg derefter en shimmery mellembrun nuance på hele øjenlåget, og tone den ud med farven i globelinjen. For at give mere dybde, tager jeg en mat mørkebrun øjenskygge, og lægger den yderst i globelinjen. Til den flotte eyeliner, starter jeg med at lægge en sort gel eyeliner som base, for at få formen på plads. Den gør også at den blå glitter eyeliner kommer til at poppe ekstra. Når jeg er tilfreds med eyelineren, lægger jeg to lag af Urban Decay’s Heavy Metal liner oven på. Sørg for at lade den tørre imellem lagene. Slut af med et godt lag mascara og en nude lipgloss på læberne.

Hår

En messy hestehale er en favorit hos mig, og den passer perfekt til dette look, for at gøre det mere råt. Start med at preppe håret med Curl Hold Spray, for at beskytte mod varmen fra krøllejernet og give hold til krøllerne. Krøl derefter hele håret med Creative Curl Wand. Når krøllerne er kølet ned, reder jeg håret igennem med Oval Dressing Brush, for at samle krøllerne. Jeg touperer rødderne med Narrow Dressing Brush, for at give en masse volumen. Saml håret løst i en lav hestehale med en gennemsigtig elastik, sno derefter en lille tot hår om elastikken, for at skjule den. Fæstn med en hårnål på undersiden af hestehalen. Hvis du vil have mere fylde, kan du trække let i håret over elastikken, til du får den volumen du ønsker. Touper let i hestehalen med Narrow Dressing Brush, og slut af med Final Fix Hairspray.

Så er du klar til at hoppe ind i det nye år! Vi ønsker jer alle sammen en festlig aften og et godt nytår! Vi ses til flere beauty guides, giveaways, events og interviews i 2017! God aften hilsen Rika, Trude, Emilie og hele ghd Scandinavia teamet.

1Kommentar

Post Kommentar