Oh, I don’t want you going out of your way – just go to ghdhair.dk – #hintghd Kapitel 10

Oh, I don’t want you going out of your way – just go to ghdhair.dk – #hintghd Kapitel 10

hint ghd

Jeg så ikke så glad ud for nogle uger siden, da jeg åbnede denne pakke…Heldigvis er jeg noget mere glad i dag! Jeg håber at det er sådan her jeg kommer til at se ud juleaften :). Man har hintet og hintet, ventet og ventet og nu håber man bare på at det er det helt rigtige der ligger under juletræet. Jeg har i hvert fald øvet mit surprise ansigt, i tilfælde af at alt mit hinteri har virket. Og hvor jeg glæder mig, tænk at der kun er 4 dage tilbage!

Hvis du bestiller dine julegaver i dag inden kl. 14, så kan de nå at komme hjem til dig inden juleaften. Husk vi har gratis fragt. Gå til juleshopping her.

2 Kommentarer
 • Tanja Winther

  21. december 2015 at 7:07 Svar

  Hvor er kjolen fra? ☺️

  • Emilie Delance

   Emilie Delance

   21. december 2015 at 16:06 Svar

   Hej Tanja, tak 😀 Den er fra asos <3

Post Kommentar