Om ghd Final Fix Hairspray

Om ghd Final Fix Hairspray

ghd Final Fix Hairspray, ghd hårspray, ghd hår produkter

ghd er kendt for sine eksklusive stylere, som også tit bliver kaldt glattejern og vores ghd Curve serie, som indeholder 4 forskellige krøllejern og stave. Men vidste du at vi også laver hårprodukter og børster? Vi har i alt 10 hårprodukter og 13 forskellige børster.

Her har vi taget et kig på vores Final Fix Hairspray. Den findes i en stor og lille variant, på 400 ml eller 75 ml (perfekt til rejse og håndtasken).

Alle vores hårprodukter er holdt i den samme lette duft, hvilket jeg personligt synes er rart, så man ikke dufter af 10 forskellige ting.  Duften er frisk og ikke gennemtrængende, som nogle andre hårlakker kan være. Jeg får i hvert fald altid at vide at jeg dufter godt og det må være mit ghd hår :).

Den giver et fast, men fleksibelt hold, og kan let børstes ud hvis du gerne vil re-style dit hår. Hvilket er super rart, at det ikke bliver helt stift og hvis du gerne vil lave dine krøller om, kan du let gøre det, uden at skulle vaske håret først.

Den er god til at holde din frisurer på plads, selv i en høj luftfugtighed, sikre at dit hår forbliver glat, at dine krøller er bouncy og at din volume holder hele dagen.

Sådan bruger du den:  Efter styling spray gavmildt over dit hår fra en afstand på ca. 30 cm for langvarigt hold.

Style tip: For et øjeblik løft i tørt hår, tip dit hoved forover og spray ved rødderne. Vent et par sekunder, før du kaster hoved tilbage og voilá du har volume.

Find den her:

ghd Final Fix Hairspray 400ml, pris 239,-

ghd Final Fix Hairspray 75ml, pris 99,-

Eller find den hos din lokale frisør. Find salon her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar