Om ghd hårbørster og kamme

Om ghd hårbørster og kamme

ghd hårbørster, Paddle Brush ghd, ghd kam,ghd Oval Brush, ghd De-tangling Comb, ghd Tail Comb, touperingsbørste toupering

ghd rundbørste, ghd vildsvinehår børste

den bedste hårbørste, ghd børster, ghd hår

En god hårbørste er et vigtigt redskab, når du skal style dit hår. Vi har i alt 13 forskellige hårbørster og kamme hos ghd. Hvad enten du leder efter en rundbørste til føntørring, en vildsvinebørste til glans, en kam til styling eller en børste til at skabe volumen og touperer, så har vi noget for et hvert hår!

Paddle Brush: En af mine favorit børster. Perfekt til at redde håret helt igennem. Hvad enten du har fint eller kraftigt hår, så er dette en must have til hverdagsbrug. Pris 239,-

Narrow Dressing Brush: Eller i vores beauty studio kalder vi den også touperingsbørsten! Lavet af vildsvinehår, den touperer nemt håret og jeg ved at den også er meget populær blandt hårstylister. Pris 189,-.

Oval Brush: Den er mere skånsom og slider ikke lige så meget på håret som en almindelig hårbørste. Du får et blankere hår da vildsvinehårene fordeler hårets egne naturlige olier rundt i hele håret. Pris 239,-.

De-tangling Comb: Denne bredetandede kam er god at bruge i fugtigt hår, som er mere sart og skrøbeligt. Brug den f.eks. med din hårkur, her kan kammen fordele kuren i hele håret. Du kan også bruge den sammen med din styler, da den er varmeresistent, se de krøller jeg har lavet med den her. Pris 109,-.

Tail Comb: Denne lille kam er god til at inddele hår i præcise sektioner, når du skal føntørre eller style.Og ligesom De-tangling Comb er den også  varmeresistent, det vil sige at den er lavet af carbon fiber, som tåler varme, så du kan også vikle håret omkring den og lave krøller med din styler. Pris 109,-.

Rundbørste med naturhår, str. 28 mm, 35 mm, 44 mm og 55 mm. Natural Bristle Brush findes i 4 størrelser, alt efter hvor langt og kraftigt hår du har. Den mindste størrelse er god til dig, som har kortere hår, da den løfter håret ved rødderne, når du føntørrer det. Den er også god til pandehår og hvis du har kortere etager i håret. De to mellem størrelser er gode til mellemlangt hår og på grund af vildsvinehårene, giver de et smukt shine, når du fønner det. Den største størrelse er god til ekstra langt og kraftigt hår. Den giver volumen og gør håret skinnende, når du laver en blow dry styling. Priser fra 219,- til 259,-.

Rundbørste keramisk, str. 25 mm, 35 mm, 45 mm og 55 mm. Denne keramiske rundbørste er designet til at bevare varmen og gør at det er hurtigere at føntørre. Igen afhænger størrelsen af længden og tykkelsen på dit hår. Priser fra 169,- til 229,-.

Find dem alle børsterne og kammene her.

Eller find dem hos din lokale frisør. Find salon her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar