Rika om sine favoritter fra ghd’s store udsalg

Rika om sine favoritter fra ghd’s store udsalg

ghd udsalg

Der har i et stykke tid, været fuld gang i ghds store januarudsalg, hvor du kan spare 20% på alle ghds elektriske produkter, og 30% på udvalgte krøllejern. Står du og mangler en ny styler, hårtørrer eller måske et nyt, lækkert krøllejern, så er det altså nu, du skal slå til! Jeg har fundet et par af mine personlige favoritter fra udsalget, som jeg vil fortælle lidt om her.

Classic Wave Wand

Først for nyligt, fik jeg anskaffet mig dette krøllejern, men siden jeg prøvede det første gang, har jeg været helt hooked! Mit hår kan have meget svært ved, at holde på krøller, men Classic Wave Wand, har altså formået at lave nogle utroligt holdbare krøller i mit hår. Jeg bruger det altid sammen med  Curl Hold Spray, som både indeholder varmebeskyttelse og giver ekstra hold til krøllerne, hvilket mit hår har stor gavn af. Udover at krøllestaven laver flotte bølger i håret, er designet også virkelig flot og den er super nem at bruge. Du kan se mit julefrokost look her, hvor jeg brugte den til at lave glam bølger. Psst… der er hele 30% rabat på denne krøllestav!

White Platinum Styler

Denne har været blandt en af mine absolutte favoritter i lidt over et år. Jeg er vild med at styleren er hvid, det synes jeg ser meget professionelt ud, og det er virkelig noget ekstra wauw over den! Platinum styleren giver håret op til 20% mere glans, ved brug af en ny og innovativ teknologi, og kan udover at glatte håret, også bruges til at lave flot fald eller små bølger.

ghd Air

Jeg er helt vild med ghd air, som tørrer håret på rekordtid, og efterlader håret mere glansfuldt og voluminøst, end andre hårtørrere jeg har prøvet. Den har tre forskellige indstillinger, til både varme og styrke, hvilket gør stylingen lettere, fordi den kan indstilles efter dit behov. Personligt kan jeg godt lide, at fønne mit hår glat med en rundbørste, fordi det efterlader mit hår skinnende og glansfuldt. Der medfølger to næb, så du kan skræddersy din stylingrutine til din hårtype.

Classic Wave Wand, værdi 1499,- nu nedsat til kun 1049,-

Platinum White Styler, værdi 1899,- nu nedsat til kun 1519,-

ghd air Hairdryer, værdi 1299,- nu nedsat til kun 1039,-

Ingen Kommentarer

Post Kommentar