Rikas 5 sommerfavoritter

Rikas 5 sommerfavoritter

r01r02r03

Om sommeren er det vigtigt for mig, at have en meget let og naturlig makeup. Især på huden kan jeg bedst lide at en CC-cream. Min favorit denne sommer, er CC complete cream, fra Youth Lab. Den indeholder SPF 30, og beskytter derfor huden mod solens stråler, samtidig med at man får en flot og jævn hudtone i ansigtet.

Hvis jeg skal ud om aftenen, kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af mig selv. Derfor bruger jeg ofte en highlighter, for tiden er Mineralize skinfinish fra Mac, er min favorit. Den er super pigmenteret, og man kommer virkelig langt, med blot en smule produkt. Derudover tager jeg altid lidt vandfast mascara på, som holder i sommervarmen. På læberne kan jeg godt lide en delikat læbestift. Gerne i en rosa nuance, som denne fra L’oréal Paris, som har den perfekte konsistens og farve til mig.

Til at style mit hår, bruger jeg altid min platinum white, som jeg både glatter og laver fint fald i håret med. Det er helt perfekt at have med på ferien, da det bare kan det hele. Hvad enten du vil have glat, krøllet eller lette bølger i håret.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar