Rikas julelook – glimmer makeup og glam waves

Rikas julelook – glimmer makeup og glam waves

Nu når det er jul, er der ikke noget finere end guld, som både er festligt og passer perfekt til højtiden! Jeg har lavet en julemakeup, hvor der er lagt fokus på øjnene, med flot guldglimmer. Når du arbejder med glimmer, er det en rigtig god idé, at starte med øjenmakeuppen, da glimmer har en tendens til at drysse meget. Bagefter kan du nemt fjerne det med makeupfjerner, når du er færdig med at lægge din øjenskygge. På den måde undgår du at ødelægge din base.

Sådan gør du:

Start med at lægge en lysebrun øjenskygge i globelinjen, og derefter lægges en mørkere brun ud mod den yderste kant af øjet. For virkelig at trække fokus mod øjnene, bruges der en sort øjenskygge helt yderst på øjenlåget. Sørg for at blende farverne godt ud i kanterne. Brug derefter en guldfarvet cremeøjenskygge som base på hele øjenlåget. Så er det i gang med glimmeren! For at glimmeren bliver siddende hele aftenen, skal man bruge en glitterbase. Jeg bruger en fra Lit Cosmetics, som jeg synes fungerer rigtig godt. Dyp først din pensel i glitterbasen, og saml derefter lidt glimmer op. Dup det forsigtigt på øjenlåget. Tegn en eyeliner helt tæt på den øverste og nederste vippekant, og blend den lidt ud for et blødere look, inden du slutter af med en god omgang mascara.

Når du er færdig med øjenskyggen, fjernes det glimmer som er dysset ned på huden, med en vatrondel og lidt skintonic. Derefter er det i kan med basen. Med sådan en øjenmakeup, foretrækker jeg en flawless og “glowing” hud. Jeg har brugt en god og dækkende foundation og lidt concealer under øjnene. Til kinderne bruges en bronzer og en skinnede highlighter på kindbenene, amorbuen og ned ad næseryggen. Brug en nude læbestift eller lipgloss, til at fuldende looket.

Håret:

Håret preppes med Curl Hold Spray, inden du går i gang med at lave fine bølger med Classic Wave Wand. Sprayen indeholder både varmebeskyttelse og giver et bedre hold til dine krøller. Når du har bølget al håret med krøllestaven, er det vigtigt at du lader håret køle. Krøllerne kan nemlig stadig omformes og trækkes ud, mens de er varme. Når de er kølet ned, bevarer de deres spændstighed og derefter kan du redde dem igennem. Brug Oval Dressing Brush med naturhår som er med til at samle håret. Touper det en smule ved rødderne med Narrow Dressing Brush, for at give det mere volumen. Afslut med Final Fix Hårspray, som giver din frisure hold og så er du juleklar!

3 Kommentarer

Post Kommentar