Rikas sommerlook + Vind en Creative Curl Wand

Rikas sommerlook + Vind en Creative Curl Wand

v07v08v09

For at min hud bliver frisk at se på, starter jeg altid med at påføre enten dagcreme eller ansigtsolie. Derefter venter jeg 10-15 minutter før jeg lægger makeup, for at det kan nå at trænge ordenligt ind. Om sommeren er det vigtigt for mig, ikke at have for meget makeup på huden. Oftest bruger jeg kun en BB-cream, men når jeg skal til fest, bruger jeg også lidt foundation, der hvor der er brug for det. Derudover bruger jeg altid lidt concealer, og en smule pudder under øjnene, for at fiksere den. For at få en flot glød, bruger jeg en highlighter, som jeg lægger øverst på kindbenene, ned langs næseryggen og på amorbuen.

Når basen er på plads, går jeg videre til øjnene. Der er ikke noget finere end gyldne toner, til en solbrun hud. For at give looket et lille twist, bruger jeg en grønlig eyeliner under øjet, som tilfører looket friskhed og farve. Final touch er en læbestift i en fin lyserød nuance, som jeg synes passer perfekt til et sommerlook.

Mine glam krøller laves med creative curl wand. Start med curl hold spray i hele håret, for at beskytte det mod varmen fra krøllejernet, samt give hold til krøllerne. Derefter krølles hele håret i mellemstore sektioner. For at give ekstra volumen, touperes håret med narrow dressing brush helt inde ved rødderne. Til sidst reddes hele håret igennem med oval dressing brush, som samler krøllerne til et mere Hollywood glam look.

Vind en krøllestav!

Vil du vinde creative curl wand? Så deltag på vores danske youtube kanal her!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar