Sådan bruger du ghd advanced split end therapy

Sådan bruger du ghd advanced split end therapy

 

Som du kunne se forleden på Wera’s før og efter billede, er der en stor forvandling! Det hjælper selvfølgelig at håret er glattet, men efter jeg selv har prøvet det, er jeg også positivt overrasket over ghd advanced split end therapy. Wera kalder selv sit hår for scandi-fro, fordi det er så krøllet. Og netop fordi det er krøllet, har hun svært ved at få det til at vokse langt, da det hurtigt spalter og bliver tørt i spidserne. Efter at have brugt produktet føles håret super blødt – og det glatte hår holder meget længere!

Sådan bruger du ghd advanced split end therapy

Step 1. Vask dit hår med shampoo og kram det let med et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Brug IKKE balsam. Balsam efterlader nemlig en slags hinde om håret, som gør at du ikke får det maksimale ud af advanced split end therapy.

Step 2. Ryst tuben godt før anvendelse og doser ca. 10 ml. i din hånd. Hvis du har kraftigt hår, som Wera så brug gerne mere, og til fint hår lidt mindre.

Step 3. Påfør cremen i spidserne og kram det godt ind. Du kan bruge produktet overalt i håret, hvor du ser skadede hår eller spaltede spidser.

Step 4. Brug gerne en detangling comb for at sikre en jævn fordeling af produktet

Step 5. Del håret op i sektioner og føntør det glat. Brug gerne en børste med naturhår.

Step 6. Del håret ind i smalle sektioner og glat håret med en styler. På den måde forsegles produktet med en holdbarhed på op til 10 hårvaske.

Find ghd advanced split end therapy til 299,- her eller hos din lokale frisør. Find salon her.

6 Kommentarer
 • […] Vi vil gerne fejrer vores nyhed med jer! Derfor har vi sammensat et ghd advanced split end therapy sæt, som du har mulighed for at vinde på bloggen. Udover vores helt nye ghd advanced split end therapy, kan du også vinde vores lækre hårtørrer aura, en rundbørste med naturhår og vores de-tangling kam. ghd advanced split end therapy plejer dit hår, forebygger slitage og lukker spaltede spidser. Dit hår bliver mere glat, blødt og skinnende og det holder i op til 10 hårvaske. Produktet aktiveres af varmen fra din hårtørrer og styler.  Vi er spændte på at høre hvad i synes, når i har prøvet det :). Læs vores step by step guide her. […]

 • Eva stampe

  10. januar 2016 at 20:25 Svar

  Den brasilianske Camu camu frugt, glæder mig til at prøve den

 • […] Advanced Split End Therapy plejer dit hår, forebygger slitage og lukker spaltede spidser. Den indeholder rødalger som har beskyttende og reparerende egenskaber, der forebygger slitage. Produktet aktiveres af varmen fra din hårtørrer og styler. Læs vores step by step guide her. […]

 • Cathrine Thomsen

  13. januar 2017 at 8:52 Svar

  Så den skal slet ikke vaskes ud?

  • Rika Edelgren

   Rika Edelgren

   13. januar 2017 at 8:56 Svar

   Det er en plejende serum, som skal blive i håret, og holder i op til 10 hårvaske, så den skal ikke vaskes ud. 🙂 Sig endelig til, hvis du har andre spørgsmål!

 • […] Split End Therapy, som er med til at samle og beskytte dine spidser. Du kan læse mere om den her og se vores […]

Post Kommentar