Sådan bruger du ghd Root Lift Spray

Sådan bruger du ghd Root Lift Spray

ghd Root Lift Spray, få volume i håret, hårguide, sådan bruger du ghd Root Lift Spray, rundbørste, ghd air® hairdryer, ghd Ceramic Vented Radial Brush, ghd Natural Bristle Brush

Hvis du gerne vil forhindre at din frisure falder sammen, så er det en god idé at preppe dit hår med en effektiv Root Lift Spray. Den er især god til dig, hvis dit hår er fint og mangler volume. Vores Root Lift Spray indeholder også varmebeskyttelse, så du har to produkter i et.

Giv et løft til din frisure ved at spraye den i fugtigt hår ved rødderne. Del gerne dit hår op i sektioner, så du får produktet fordelt over det hele.

Derefter er det i gang med at fønne håret, gerne med en rundbørste for at skabe endnu mere volume. Hvis det skal gå hurtigt, kan du også vende hovedet ned af, spraye ved hårrødderne og så føntørrer det.

Den er god både til lidt kortere hår og langt hår. Prøv den en aften inden du skal ud og se forskellen! Udover at  give håret fylde, får den også dit hår til at være mere bouncy, da håret har fået et løft ved rødderne.

Find produkterne her:

 

Ingen Kommentarer

Post Kommentar