Sådan bruger du krøllestavene fra ghd Curve

Sådan bruger du krøllestavene fra ghd Curve

Kan du huske dette indlæg, hvor jeg viste dig forskellen mellem vores to krøllestave – creative curl wand & classic wave wand? Her kan du se hvordan de bruges.

Jeg starter i højre side med classic wave wand, som laver lækre bølger. Inden jeg går i gang, sprayer jeg altid med Curl Hold Spray, som indeholder varmebeskyttelse. Derefter reder jeg håret igennem, så produktet bliver godt fordelt. Jeg deler håret op i to sektioner, og starter med underhåret. Her er det ganske enkelt at sno en tot hår omkring staven. Hold den i 5-8 sekunder og slip. Det er meget vigtigt at du lader krøllen køle helt, inden du rør ved den. Så er det bare at fortsætte i hele håret.

I venstre side, bruger jeg creative curl wand, som laver bouncy krøller. Det er samme teknik som før. Igen er det vigtigt at lade al håret køle inden du redder det igennem. Jeg bruger Oval Brush med naturhår, som samler krøllerne flot og afslutter med min egen krøllecreme blend, nemlig et miks af Straight & Tame Cream og Smooth & Finish Serum.

Det er bare med at prøve sig frem og skabe dit eget look. Du kan prøve med mindre eller større totter, blande krøller og bølger, det er kun fantasien der sætter grænser.

Lige nu får du 20% rabat på ALLE vores krøllejern og krøllestave. Find alle produkterne på vores web shop eller hos udvalgte frisører. Find salon her.

2 Kommentarer

Post Kommentar