Sådan får du dit hår til at se fyldigere ud

Sådan får du dit hår til at se fyldigere ud

Du kender måske selv til problemet, du kan aldrig kan få dit hår til at se stort og fyldigt nok ud. Mange skandinaviske kvinder har et fint hår, hvilket kan have sine fordele, men bestemt også sine ulemper, såsom at frisuren aldrig ser helt så voluminøs ud, som du kunne tænke dig. Læs med når vi giver dig nogle tips til, hvordan du får dit hår til at se fyldigt ud hele dagen lang!

Brug balsam de rigtige steder

Mange tænker ikke over at balsam ikke skal bruges helt ned i hovedbunden, men kun i længderne, hvor dit hår har brug for den ekstra pleje en balsam giver. Ved at bruge en balsam ved hårrødderne, kan den tynge håret så det ser fladt ud, og så kommer det også hurtigere til at se fedtet ud. En anden ting med balsam er, at ligesom med shampoo, findes de til forskellige formål. Led efter en balsam som vil hjælpe med at give volumen til dine længder. Få evt. hjælp af din frisør til at finde den helt rigtige til dit hår.

Rundbørster

Vil du gerne have glat hår, men er træt af, at det nemt kommer til at se lidt fladt ud? Prøv at bruge en stor rundbørste, og style håret med din føntørrer. Ved at bruge en rundbørste og føntørrer sammen, løfter du hårrødderne, som vil give dit hår meget mere volumen ved hovedbunden. Udover at give dig volumen, giver det dig også et super blødt, blankt og glat hår. Husk stadig at bruge varmebeskyttelse!

Få klippet etager

Etager har fået et comeback, og især de lange etager som Jennifer Aniston havde i 90’erne, er blevet super populære igen! Det ser ikke blot flot ud og indrammer ansigtet, men det er også super praktisk, hvis du synes at dit hår mangler volumen. Tag en snak med din frisør, næste gang du skal klippes, og find sammen ud af, hvordan dine etager skal være, for at give dig den ønskede effekt.

Brug en mousse

De fleste forbinder hårmousse med unaturligt, stift hår, men det er der ingen grund til! Der er nemlig kommet mange mousser, som har en let og lækker konsistens, og som ikke efterlader håret helt stift. Total Volume Foam indeholder endda varmebeskyttelse, så du efter brug kan style dit hår, uden at det tager skade af varmen. En mousse er en nem og hurtig måde at skabe god og holdbar volumen i håret.

Krøl, krøl, krøl

Vi ved alle sammen, at krøller giver volumen, især hvis du krøller helt oppe fra hovedbunden og ned til spidserne. Hvis du har en stor begivenhed til sommer, som f.eks. et bryllup, går man aldrig galt i byen med klassiske Hollywood waves. De kan laves med både en styler og krøllejern. Find den metode du bedst kan lide, og øv dig i at lave krøllerne, så de sidder lige i skabet, næste gang du skal have glam og voluminøst hår.

Touper håret

Du tænker måske fuglerede, når jeg siger toupering af håret. Bare rolig, der er kommet nye teknikker til. Før i tiden brugte mange en almindelig kam til at touper håret med. Det er mere skånsomt at bruge en børste med naturhår, så som vores Narrow Dressing Brush. Red håret blidt ned mod hårrødderne, og ikke frem og tilbage som en violin. Derefter du varmer du din toupering med din styler. På den måde fikserer du volumen. Red derefter håret ud igen med børsten, og voliá du har volumen!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar