Sådan får du helt glat hår

Sådan får du helt glat hår

Kæmper du også med frizzy hår? Eller kruser det kort efter du er gået ud af døren, selvom du har brugt hele morgnen på at glatte det? Det enkle svar kan nemlig være, at du ikke bruger de rigtige produkter sammen med glattejernet. Læs med her og bliv klogere på hvordan du kan opnå helt glat og glansfuldt hår.

Skal dit hår være helt glat starter processen langt før selve stylingen. Brug en shampoo der kæmper frizz og brug derefter Advanced Split End Therapy i håndklædetørt hår. Brug derefter varmen fra din føntørrer til at aktivere produkter. Kuren er med til at samle dine spaltede spidser og holder i helt op til 10 hårvaske! Ved at bruge en kur, som samler dine spidser, får håret et mere smooth look, og du er allerede her godt på vej mod det super glatte hår.

For at opnå en længere holdbarhed på dit perfekt glattede hår kan du anvende Straight & Smooth Spray, som udover at forlænge looket også er varmebeskyttende. Fordel 5-6 sprays rundt i håret, før du giver dig i kast med glattejernet. Når du ønsker et helt glat og sleekt hår er Platinum styleren din bedste ven. Den har tri-zone teknologi, hvilket betyder, at der er tre sensorer fordelt på hver plade, som sikrer en lige fordeling af den optimale temperatur på 185°C. Det er med til at reducere chancerne for at dine hårstrå knækker med 50% og øger glansen i håret med 20%.

Når du har glattet hele dit hår kan du give det ekstra shine ved at påføre Smooth & Finish Serum i længderne. Til slut, kan du spraye lidt hårspray i håndfladerne og forsigtigt køre hænderne over eventuelle babyhår, og du er klar til at gå ud af døren med en perfekt glattet frisure.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar