Sådan får du lækkert strandhår

Sådan får du lækkert strandhår

strandhår, beach hår, beach hair, ghd scandi wave, bølget hår, hår guide, sommer hår

Udover fletninger er “beach hair” en anden stor trend til sommer. Du ved måske allerede hvad jeg tænker på. Forestil dig naturligt bølget hår, ofte ser det tilfældigt ud, selvom det er stylet, med en masse tekstur og volumen. Det ser super flot ud og er nemt at lave!

Det første step er at rede håret godt igennem og spraye det med heat protect spray. Derefter sprayer du root lift spray ved hårrødderne, for at få volumen. Føn håret inde ved hovedbunden med Aura, for at få et lækkert løft. For at få de casual og naturlige krøller, er det godt at bruge et stort krøllejern, såsom soft curl tong. Opdel håret i sektioner, før du begynder at krølle det.

Du kan også bruge to forskellige krøllejern, for at opnå det “tilfældige” look. Classic wave wand, skaber et godt miks, sammen med soft curl tong. Når du har krøllet alt håret, redder du håret igennem med fingrene, for at adskille krøllerne. Det giver et mere “undone” og tilfældige look. Boost din volumen, ved at vende hovedet nedad og brug dine hænder til at massere dine hårrødder, inden du kaster det tilbage igen. Afslut med final fix hairspray, som let fordeles over hele håret, det bliver det perfekte hold.

Til sommer er dette look super flot, især med gylden og solbrun hud.  Fantastisk til en sommerfest, festival og en tur på stranden. Skal du afprøve dette look til sommer? :).

Ingen Kommentarer

Post Kommentar