Sådan får du skinnende hår med Final Shine Spray

Sådan får du skinnende hår med Final Shine Spray

final shine spray ghd, skinnende hår, glans spray

Final Shine Spray er virkelig kronen på værket, når du skaber glamourøse frisurer. Den giver glans med det samme og tæmmer de små hår, som har en tendens til at flyve i forskellige retninger. Når jeg selv styler mit hår, synes jeg at det kan være svært, at få det der “final touch” som frisøren altid lykkes med. Men med Final Shine Spray bliver mine lokker altid glansfyldt, hvilket giver et mere eksklusivt og professionelt look.

Du sprayer produktet ca. 30 cm fra håret. Resultatet bliver elegant og skinnende, uden at synes fedtet. Hvis du har meget fint hår, så anbefaler vores stylister, at du sprayer produktet direkte på børsten eller i hænderne. Derefter arbejder du det ind i håret. På den måde bliver resultatet endnu mere naturligt og glansfuldt, uden at du risikerer at bruge for meget produkt, så håret tynges ned.

Når jeg anvender Final Shine Spray, sprayer jeg den, præcis som navnet antyder, til sidst. Det vil sige efter at du har fået frisuren på plads, og har sikret den med hårspray. Den kan både anvendes til mere elegante opsætninger, for at skabe den rigtige Hollywood-følelse, eller på en helt almindelig hverdag, hvor håret har brug for et ekstra pift af glam.

Find Final Shine Spray til 239,- i vores webshop og hos udvalgte saloner. Find frisør her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar