Sådan finder du ud af, om kort hår vil klæde dig!

Sådan finder du ud af, om kort hår vil klæde dig!

sådan finder du ud af om kort hår klæder dig

Det kan være rigtig ærgerligt først at finde ud af, om en kortere frisure vil klæde dig, efter du har givet frisøren tilladelse til at klippe de lange lokker af. Mange tror nemlig at det er din ansigtsform, som er afgørende for om fx en kort page vil klæde dig, men faktisk er det dit kæbeparti, som kan fortælle dig dette!

Sådan gør du:

Heldigvis er der en let måde at finde ud af dette på, inden du får klippet efterårets hotteste frisure – the bob. Det eneste du skal bruge er en blyant, en lineal og dit spejl. Måden du finder ud af det på, er ved at stille dig helt lige foran spejlet. Derefter tager du linealen og holder den lodret fra lige under øret og ned langs halsen – vær sikker på at det er helt lodret, ved at holde øje i spejlet. Blyanten holder du så vandret fra under hagen og hen mod tallene på linealen. Hold fast der hvor din blyant rammer linealen, så du kan se tallet blyanten ramte. Hvis det tal er lavere end 5,7 cm kan du bære en fin page uden problemer, men er tallet over 5,7 cm vil det være en god idé at finde en længere frisure, som vil klæder dit ansigt bedst.

Du kan style din bob eller page på mange måder. Hold den enten helt glat og minimalistisk. Her kan du preppe håret med Straight & Smooth Spray, inden du glatter det med Platinum styleren. Sprayen indeholder både varmebeskyttelse og får dit hår til at holde sig glattere uden frizz. Du kan også lave lidt bevægelse i det med Curl Hold Spray og Creative Curl Wand. Modsat den anden spray får den dine krøller til at holde hele dagen! Den indeholder også varmebeskyttelse, så du med god samvittighed kan teste forskellige looks af.

3 Kommentarer
 • Emilie

  10. januar 2017 at 10:48 Svar

  Den grå sweater, som modellen har på, hvor er den fra?

  • Rika Edelgren

   Rika Edelgren

   13. januar 2017 at 9:01 Svar

   Den er købt på Asos, sidste efterår, men du kan være heldig, at de har noget lignende. 🙂

 • […] vil klæde din ansigts- og hovedform. Det kan du nemt gøre hjemme foran spejlet. Se her hvordan her. Det kan også være en god idé at spørge din frisør til råds og være åben for justeringer. […]

Post Kommentar