Sådan laver du glitter og glimmer læber

Sådan laver du glitter og glimmer læber

Hvis man følger celebs som Jenna Dewan, Naomi Campell og Shay Mitchell på Instagram, er “glitter lips” trenden nok ikke gået din næse forbi! Det smukke look, er lavet af makeupartisten Pat McGrath, og vi vil guide dig til hvordan du selv kan skabe looket.

Sådan gør du:

Du starter med at eksfoliere dine læber, og påfører en god læbepomade nogle timer før, så dine læber er klar til læbestiften. Brug en lipliner som du fylder dine læber ud med, og brug derefter en mat, cremet læbestift, i en farve du godt kan lide. Vi har brugt en lipliner fra MAC og en mat læbestift i farven Vampira fra Kat Von D. Derefter dupper du lidt klar gloss på midten af læberne, for fugte og for at få glitteret til at sidde bedre fast.

Du skal bruge en læbepensel til at samle lidt glitter op fra bøtten, og trykke det fast på læberne. Hvis du bruger en glitter som matcher din læbestift, er det flot at fylde hele læben ud, så du virkelig funkler om kamp med stjernerne! Hvis du vælger en farve som er lysere end din læbestift, så nøjes med at fylde midten af læben ud med glitter. Ton den ud med læbestiften mod kanten, for at få en ombre effekt. Glimmeret fra Violet Voss er super godt til at lave dette look! Til sidst presser du læberne sammen, for at få trykket glitteret godt på plads, og så er du klar til fest!

Kombiner makeuppen med helt straight hår, som du kan lave med platinum styleren. Du kan enten lade håret være løst, eller sætte det op i en stram “wet look” hestehale, som vi har gjort for at få et rigtig flot og elegant look. For at give håret et ‘wet look’ har vi brugt total volume foam. Påfør skummen efter at du har sat det op i en hestehale. På den måde lægger du de små hår ned. Børst derefter let hen over håret med narrow dressing brush, for at få det helt glat på toppen. Afslut med at vikle en lille tot hår rundt om elastikken, for at skjule den.

1Kommentar

Post Kommentar