Sådan laver du Hollywood glam hår

Sådan laver du Hollywood glam hår

For et lille stykke tid siden, havde vi Mette fra ghd på besøg, som skulle lære os om de forskellige produkter, krøllejern og teknikker. Vi skulle selvfølgelig afprøve vores nye viden om krølleteknikker i rigtigt hår, og jeg fik derfor fornøjelsen af at arbejde med Sofie som model.

Hun har simpelthen det lækreste hår, som jeg synes var helt perfekt at skabe de klassiske red carpet Hollywood waves i! Til at starte med preppes håret,  så krøllerne holder dagen lang. Til det bruges Total Volume Foam, som giver godt med fylde og hold til frisuren. Efter at den er fønnet ind i håret, deles Sofies hår op i sektioner med Tail Comb. Vi starter nemlig med at krølle håret nedefra og op. Hver sektion sprayes med Curl Hold Spray, og krølles derefter med Soft Curl Tong.  Den skaber de store bløde Hollywood bølger som ser meget glam ud. Hver krølle pinnes op med små clips, for at få så meget spænd i krøllen som muligt. Efter at have krøllet hele håret, skal det køles helt, inden hårclipsene tages ud. Hver sektion redes igennem med en pladebørste, hvor der sprayes en smule Final Shine Spray på, for at give diskret glans til håret.

Når krøllerne er blevet redt flot sammen, ender du med super flotte glam waves! Afslut med hårspray, for at holde hele frisuren på plads. Sofie lagde derefter en flot og enkle red carpet makeup med let contouring og røde læber. Et hvidt jakkesæt og glimtende øreringe fuldendte looket og nu er Sofie klar til den røde løber!

4 Kommentarer
 • Tina KH

  28. marts 2017 at 7:55 Svar

  Smukt, må jeg prøve:-)

  • Rika Edelgren

   Rika Edelgren

   3. april 2017 at 10:50 Svar

   Dejligt, at du kan lide det 🙂

 • […] sidste uge kunne du læse hvordan Rika lavede Hollywood glam hår, med klassiske red carpet krøller. Men vi har også lavet en guide til hvordan du får krøllerne […]

 • […] da den laver store, bløde bølger i håret. Du kan læse vores guide til bløde Hollywood waves her. Er du derimod mere til messy krøller, er Classic Wave Wand super god. Formen på krøllejernet […]

Post Kommentar