Sådan skal dit hår se ud til sommer

Sådan skal dit hår se ud til sommer

Vi har før været igennem de forskellige looks i vores #GlobalHairDays kampagne. Først var det NOBO looket, som er inspireret af det populære boho look, men som har en mere nordisk vibe. Frisuren kan bestå af beachy tekstur krøller, med nogle små fletninger, eller det kan være en eller to messy og voluminøse fletninger. Krøllerne laves nemt med en styler, og hvis du ønsker mere volumen og tekstur, kan du spraye håret med Root Lift Spray og arbejde produktet ind i håret med en føntørrer. De tilfældige bølger og fletningerne er et perfekt look til sommerens festivaler.

Vi har også forelsket os i de glamourøse red carpet krøller. De elegante og dybe bølger bliver ofte set på den røde løber, hvor både smukke skuespillerinder og modeller bærer den flotte frisure, og med en lige så elegant kjole. De dybe, bløde krøller laves med en styler, og pinnes op til de er kølet helt ned, inden de bliver børstet igennem med en Paddle Brush.  Se vores guide til hvordan du laver Hollywood glam hår her. Med denne frisure kan man ikke andet end at se super glam ud! Bliv ekstra glamourøs med et par flotte røde læber og en fin winged eyeliner, som Amanda har gjort her.

Så hvadenten du skal på Roskilde festival, drikke rosé i Cannes eller på backpacking i Tokyo, så er der noget til enhver stil, denne sommer.

Husk at man kan vinde en Platinum styler hver uge på instagram. Så hvis du trænger til et nyt glattejern, er det nu du skal tage chancen og deltage i konkurrencen. Se hvordan du deltager her.

3 Kommentarer
 • Tina KH

  24. maj 2017 at 18:38 Svar

  Meget smukt, vil jeg forsøge at gå efter:-)

  • Rika Edelgren

   Rika Edelgren

   26. maj 2017 at 12:00 Svar

   Det håber vi at vi kommer til at se et billede af på instagram 🙂

   Hav en dejlig dag!

Post Kommentar