Sådan skjuler du din hårelastik

Sådan skjuler du din hårelastik

Enkelhed er ofte det bedste, også når det gælder håret. En klassisk hestehale slår aldrig fejl. Hestehalen er både praktisk, hurtig at lave og passer til det meste.

Der findes en enkel måde at gøre din hestehale endnu mere chic, det gøres ved at skjule hårelastikken. Efter du har lavet hestehalen, tager du en tot hår og vikler rundt om elastikken. Totten fæstner du med en hårnål, enten på under eller oversiden af hestehalen. Et tip er at bruge en hårnål, der minder om din egen hårfarve. For at give ekstra hold, sprayes final fix hairspray over den tot hår, som er viklet rundt om elastikken for at sikre at den bliver holdt godt på plads.

Du kan vælge at holde hestehalen helt straight and smooth, ved at glatte den platinum styleren, eller lave krøller med creative curl wand, hvis du vil have fylde og bevægelse. Undgå slitage på håret når du laver en hestehale, ved at skifte din almindelige stofelastik ud med en gennemsigtig gummielastik. Den er både lettere at skjule og slider mindre på håret.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar