Sådan tager du den perfekte selfie

Sådan tager du den perfekte selfie

Vi kender alle til den berømte selfie, og vi prøver alle at få taget det perfekte billede af os selv, som vi kan dele på de sociale medier. Men hvordan tager man egentlig den perfekte selfie? Der er flere ting du skal tænke på, læs med når vi deler vores tips til hvad du bør huske på, næste gang du knipser løs med kameraet.

Lys

Det vigtigste for et godt billede er lys, og det skal helst være naturligt. Stå mod et vindue med dagslys, så du får et jævnt og flatterende lys. Dagslys får farven frem i øjnene, fremhæver dine bedste træk og huden vil se ti gange bedre ud! Hvis du er udendørs, bør du ikke stå midt i solen, men finde et sted med lidt skygge, hvor du samtidig får godt lys.

Baggrund

Det er en god idé at tænke over hvad man har i baggrunden, når man tager en selfie. Det er f.eks. ikke så flatterende med et toilet i baggrunden, uanset hvor flot du selv er på billedet. Der skal helst ikke foregå så meget, da det trækker opmærksomheden væk fra det vigtigste på billedet, som er dig. Så hold baggrunden clean og hold øje med photobombs.

Find din bedste side

Vi har alle en favoritside, når vi skal have taget billeder. Selfie-queen, Kim Kardashian, har sagt at hendes bedste vinkel er med hagen nede og kameraet oppe. Hvis kameraet holdes for lavt, kan det eventuelt få en uønsket dobbelthage frem. Vi har alle prøvet at sidde med mobilen og pludselig får man åbnet front kameraet. Ikke den bedste vinkel, vel? Så prøv dig lidt frem og find din bedste vinkel, hvor dine flotte træk kommer frem.

Flot hår

Og sidst men ikke mindst, flot insta hår! Flotte krøller og lidt shine får alle selfies til at se bedre ud. Hvad enten det er beach waves eller mere løse og store krøller, så vil det med garanti få din selfie til at se bedre ud. Husk altid at bruge varmebeskyttelse i håret før du krøller det, så dit hår ikke tager skade af varmen. Det er også super fint med skinnende hår. Et lille tip er at spraye lidt Final Shine Spray på din hårbørste, inden du reder krøllerne igennem med den. Det gør håret ekstra fint og glansfuldt.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar