Sådan vågner du op med perfekt hår

Sådan vågner du op med perfekt hår

bouncy hår, blow out hår, flotte krøller dagen efter

Det er ingen hemmelighed, at vi er mange der elsker det berømte blow-dry look med masser af volumen og bouncy krøller. Men en anden dags blow-dry look, kan se lige så flot ud som den første dag, hvis det bliver gjort korrekt. Læs med når vi giver dig tips til hvordan du kan vågne op med glam og voluminøst hår.

1. Start med at bruge Total Volume Foam i fugtigt hår og føn dit hår tørt med Aura hårtørren. Brug en rund børste for at løfte håret ordentligt ved rødderne.

2. Opdel håret i små sektioner og krøl med Classic Curl Tong. Hvis du ønsker større krøller, kan du tage lidt større sektioner ad gangen. Pin hver krølle op, og lad dem køle helt af. På den måde holder krøllerne meget bedre.

3. Spray over med hårspray og tag derefter alle spænderne. Nu har du garanteret et vildt Dolly Parton hår, men bare rolig det vil falde ud og blive mere naturligt i løbet af natten. Hvis du skal ud om aftenen, så kan du allerede nu rede det let igennem med vores Oval Dressing Brush. Den samler krøllerne og giver det et glam wavy look.

4. Når du vågner næste morgen er det eneste du skal gøre, at børste dit hår let igennem  og du er du klar! Frisuren kan holde i op til 2-3 dage.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar