Skønhedsinterview – Line Meyer om Kylie Jenner, orange hår og hendes bedste beauty råd

Skønhedsinterview – Line Meyer om Kylie Jenner, orange hår og hendes bedste beauty råd

line meyer

Vi har haft besøg af den smukke blogger Line Meyer som til dagligt bor i Aalborg. På hendes blog kan du få indblik i hendes hverdag, se cool outfits, inspirerende quotes og få shopping tips.

Hvad er det første du gør om morgen?

Jeg drikker et kæmpestort glas vand! Efter en lang nat, har kroppen brug for væske for at sætte hele systemet i gang. Efter et glas koldt vand, er man ligesom bare i gang.

Hvad er din hårtype?

Jeg har meget glat hår fra naturens side. Hvis jeg føntørrer det, så får jeg lidt naturlige bølger frem. Men ellers er det meget glat og fint.

Er der nogen du har ‘hair envy’ over?

Dit hihi, ellers generelt piger med langt, tykt hår, hvor det ligner at de står op om morgenen, og så sidder det bare pæn!

Har du nogen beauty hero?

Jeg er ret fascineret af Kylie Jenner i øjeblikket Jeg ved ikke helt hvad det er hun gør, for jeg prøver faktisk at være lidt “ikke-interesseret” i hende, men jeg kan simpelthen ikke lade vær! Jeg har overvejet at købe hårfarve bomber, udelukkende på grund af hende. Hun tør at prøve en masse, og det kan jeg godt blive vildt inspireret af.

Hvad er det bedste beautyråd du har fået?

At rense ansigtet både morgen og aften. Jeg er faktisk rigtig god til at få det gjort. Jeg kan rigtig godt lide at have makeup på, og at gøre noget ud af mig selv. Men det føles så rart, når man får renset hele ansigtet.

Hvis du kun har 10 minutter til at sætte dit hår, hvad gør du så?

Hvis jeg kun har 5-10 minutter til at sætte mit hår, så bruger jeg en tørshampoo og en volumenspray. Jeg reder håret igennem og krøller mine spidser lidt med mit glattejern, for at der kommer fylde og spil i håret.

Hvis du skal til fest eller på date, hvad er så dit go-to look?

Jeg kan godt lide at krølle mit hår, så man kan se, at jeg har gjort noget ud af mig selv. Makeuppen er ofte den samme, men hvis det skal være lidt anderledes, kan jeg godt finde på at bruge en mørk læbestift.

Har du haft en “crazy” hårperiode?

Engang fik jeg farvet mit hår orange, jeg græd meget længe. Jeg var mørkhåret og fik den idé at jeg selv kunne lysne mit hår og det kan man altså ikke – jeg kunne i hvert fald ikke. Så jeg gik rundt med orange hår og ødelagte spidser. Der gik 1 uges tid inden min frisør kunne tage mig ind. Det føltes som en evighed at gå rundt med orange hår. Det gør jeg ikke igen.

Er der et nyt look eller en ny frisure, du gerne vil prøve?

Lige nu går jeg og leger med idéen om hårfarve bomber. Jeg var meget tæt på at købe en mørkelilla, som jeg ville komme i spidserne.

Hvad er nogle gode timer for dig?

Udover mit arbejde, så må det være at slappe af. Enten hygge derhjemme og bestille noget mad. Eller at gå i biografen. Der er noget afslappende ved, at lægge telefonen fra sig, og at ingen kan få fat i en, mens man sidder og ser en film.

Hvad er den næste gave, du vil give dig selv?

Lige nu kunne jeg godt tænke mig en kort ruskindsjakke i enten bordeaux eller brun. Det synes jeg bare at jeg har fortjent, haha.

Har du en yndlingssang for tiden?

Sangen ‘Say you do’ med Sigala, bliver jeg i virkelig godt humør af.

Noget man ikke skulle tro om dig?

Jeg kan godt lide gysere og action, og så elsker jeg bland-selv slik! Mit yndlingsslik er så surt, at jeg næsten ikke kan spise det, men af en eller anden grund er jeg bare vild med det.

Følge Line på bloggen linemeyers.looklab.dk og instagram @linemeyers.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar