Skønhedsinterview – Natalie om bølget hår, overskud og hendes bedste beauty råd

Skønhedsinterview – Natalie om bølget hår, overskud og hendes bedste beauty råd

natulie, modeblogger

Vi har fået en beauty snak med fine Natalie som blogger på natulia.com. Her kan du se smukke billeder af Natalies outfits, de seneste køb og lækre billeder fra hendes rejser. Et feminint univers, fyldt med pastelnuancer og fashionable detaljer.

Hvem har du “hair envy” over?

Jge er vild med Katrine Kroghs hår, som er så lækkert og naturligt at se på. Generelt er jeg mest til langt, velplejet hår, som ikke ser helt nyklippet, men bare har det helt rigtige look.

Hvad er det bedste beauty råd du har fået?

Få den søvn, du har brug for! Man ser meget friskere og veludhvilet ud, når man har sovet ordenligt. Hvis det går helt galt med søvnen, så kan en god concealer også hjælpe meget.

Har du haft en “crazy” hårperiode?

I 6.-7. klasse, havde jeg min naturlige hårfarve, og gjorde intet ved mit hår. Det var ikke så pænt og min søster griner stadig, når hun ser billeder fra dengang. Ellers må det være lige efter gymnasiet, hvor jeg valgte at farve mig helt mørkhåret, inden min afskedsfest, hvor jeg tog til USA. Da folk kom til festen, kunne de ikke kende mig, haha.

Er der et look eller en frisure, som du godt kunne tænke dig at prøve?

Jeg har lige fået klippet mit hår lidt kortere, jeg kan ellers bedst lide at være langhåret, men egentlig kunne jeg godt tænke mig at prøve en helt kort page. Det ser så pænt ud, men jeg ved ikke om jeg tøt springe ud i det.

Hvad er dit “go-to beauty look” til en date eller fest?

Jeg foretrækker at have bølger i mit hår, fordi det ser pænt ud, selvom det måske bliver list “messy” På dates bruger kan jeg bedst lide det naturlige look og har næsten altid nude læber.

Hvad er din hyppigste overspringshandling?

Jeg er ikke så slem til at se en masse TV, men jeg sidder tit med min telefon i hånden, og tjekker instagram og spiller spil.

Hvis du kun har 5-10 min til at sætte hår?

Jeg er efterhånden ret øvet i at krølle mit hår, så på 10 min kan jeg godt nå at lave store bølger med min ghd styler, som er det jeg foretrækker.

Hvad er lykke for dig?

Jeg tror at det er overskud, som er lykke. Selvom man vågner op og er i dårligt humør, så kan overskud gøre at man tænker, det skal ikke ødelægge ens dag! Også noget som en smuk solnedgang eller en klar stjernehimmel, kan også gøre mig glad.

Din yndlingssang for tiden?

Jeg hører Justin Bieber, og Major Lazor, Patrick Dorgan. Jeg hører faktisk lidt af det hele, både nyt og gammelt.

Hvornår havde du sidste et wauw-øjeblik?

Jeg tror at det var på Bali, i Ubud. Vi var der i tre dage, og startede vores ferie der. Det var virkelig en speciel oplevelse, helt wauw-agtig.

Du kan finde Natalies blog her og følge med på instagram her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar