Støt Brysterne – ghd Vintage Pink Limited Edition

Støt Brysterne – ghd Vintage Pink Limited Edition

Vores prisbelønnede ghd V gold classic styler har fået en retro makeover for at støtte “Støt Brysterne” denne sæson. For hvert salg af Vintage Pink limited edition, donerer vi 10€, til kampen mod brystkræft.

Styleren’s keramiskeplader glider let gennem håret, og passer til alle hårtyper. Den har et højglans finish, i en smuk sart lyserød.

Den kommer i sin egen limited edition varmeresistente taske, perfekt til opbevaring af din styler. Tag den nemt med på rejse eller i fitnesscenteret.

All ghd V gold classic stylere har automatisk dvaletilstand, som gør at den slukker, hvis den har været inaktiv i 30 minutter.

Find den her til 1.499,-.

Hvis du vil matche din hårbørste og hårtørrer med din styler, samtidig med at støtte et godt formål, så kan du fuldende din samling her!

Vi har nemlig også lavet vores populære paddle børste i Vintage Pink. Denne børste er et “must have” hvis du endnu ikke har prøvet den. Dens brede børstehoved, gør det både skånsomt og nemt at rede håret igennem. Ved hvert salg donerer vi 2€ til Støt Brysterne. Find den her til 239,-. Også perfekt som venindegave!

Den professionelle hårtørrer ghd Air® findes også i Vintage Pink limited edition.

Oplev en salon finish 2x hurtigere* end en almindelig hårtørrer. Avanceret ioniske teknologi reducerer krus og giver en enestående glans. For hvert salg, donerer vi 10€, til “Støt Brysterne”. Find den her til 1.299,-.

Takket være jer, har vi indtil videre doneret £9.000.000, på verdensplan, til kampen mod brystkræft.

Find hele Vintage Pink serien her. Og husk vi har altid GRATIS FRAGT på webshoppen.

Psst…du kan også vinde dit favorit Vintage Pink produkt via vores instagram. Se hvordan lige her.

2 Kommentarer
  • […] Det er blevet d. 1. oktober og det betyder en hel måned i det lyserøde tegn! Oktober er nemlig international brystkræft awareness måned. Du kan læse mere om vores ghd Vintage Pink Limited Edition serie her. […]

  • […] I onsdags var Wera og jeg taget til Pink Carpet event i StyleBox i Frederiksberg Centeret. Vores ghd V gold classic, børste og hårtørrer kommer nemlig i en Vintage Pink limited edition, for at støtte “Støt Brysterne” denne sæson. For hvert salg af et Vintage Pink produkt, donerer vi til kampen mod brystkræft. Du kan læse vores indlæg om det her. […]

Post Kommentar