Støt Brysterne med ghd Pink Blush

Støt Brysterne med ghd Pink Blush

Vi er gået ind i oktober, som er international brystkræft awareness måned, eller pink måned, og her hos ghd vil vi gerne starte med at sige tak! Sammen med alle jer har vi indsamlet 10.000.000.000 pund til Kræftens Bekæmpelse og støttet den vigtige forskning i brystkræft, som er den mest almindelige kræftform i Danmark.

Derfor har vi igen i år indgået samarbejde med Støt Brysterne, og lanceret vores Pink Blush Collection, som støtter op om kampen mod brystkræft. Hver gang du køber en styler fra Pink Blush Collection, donerer vi €10 til Kræftens Bekæmpelse. Hjælp os med at gøre dette års donation endnu større – Hvis du alligevel skal skifte din styler ud, så think pink!

Sæt mere farve på hverdagen med vores Pink Blush Paddle Brush, som reder selv de mest genstridige lokker ud, samtidigt med den pynter på badeværelseshylden med sit eksklusive design. Skal lokkerne have lidt ekstra liv? Så er vores prisvindende platinum styler din ven, og den kommer også i den skønne pink farve, som næsten ikke kan andet, end at gøre dig glad. Skal du kun vælge ét redskab til dit hår, så lad det være denne styler, der både kan lave spændstige krøller, skinnende glat hår eller en elegant luxe bob, samtidigt med den giver dig 20% mere glansfuldt hår. Har du kort hår og vil du gerne vide, hvordan du kan bruge styleren? Så har vi her en trin for trin guide til den lækre textured bob:

Ingen Kommentarer

Post Kommentar