Street Beauty – Marie Jedig

Street Beauty – Marie Jedig

Sidste fashion week mødte vi den smukke og kreative blogger Marie. Inden hun forsvandt ind i mørket til det næste modeshow, stillede vi hende 5 spørgsmål om hår og skønhed.

Din daglig hår routine?

Jeg gør egentlig ikke super meget. Jeg vasker mit hår cirka to gange om ugen med sølvshampoo. For det meste lader jeg det lufttørrer. Når man lysner håret som jeg gør, gælder det om at passe godt på det. Derfor kan jeg godt lide at bruge hårolie i spidserne og nogen gange lidt spray, for at give det lidt ekstra tekstur.

Hvad gør du til fest?

Til fest har jeg ofte mit hår opsat. Enten i en høj hestehale eller en lille knold om i nakken, så bliver det lidt mere formelt, i modsætning til hverdagen :).

Hvem har du “hair envy” over?

Min veninde Anne! Hun har bare så flot hår. Blond, langt og stærkt!

Har du haft en vild crazy hår periode?

Ja! Jeg har lavet alt! F.eks. gik jeg fra at have langt naturligt hår, til at klippe det af til ørerne og farve det rødt! Jeg har også gået fra den længde jeg har nu, til en cm kort! Det har helt klart været en del af ungdomsmentaliteten, at afprøve en hel masse. Hvis jeg gik fra en periode til en anden i mit liv, markerede jeg det ved nyt hår.

Hvilket look eller frisure vil du gerne afprøve?

En helt super glat bob til skulderne, det kunne være flot!

Følge Marie på instagram her @mariejedig og bloggen mariejedig.com

Ingen Kommentarer

Post Kommentar