Street Beauty – Sarah Mikaela om Julia Roberts, pixie frisure & ghd

Street Beauty – Sarah Mikaela om Julia Roberts, pixie frisure & ghd

Vi elsker at lave street beauty! Her spotter skønne kvinder på gaden, som har lækket hår og spørger dem 5 spørgsmål om skønhed, rutiner og selvfølgelig hår. Her har vi har mødt dansk/australske Sarah Mikaela, som til dagligt bor i London og driver bloggen framboisefashion.com.

Hvad er din daglig hår routine?

Mmm det skifter lidt. Mit hår er fuldstændigt glat, så nogen gange lader jeg det bare være glat, og nogen gange laver jeg lidt bølger med mit glattejern. Faktisk med mit ghd glattejern, jeg har endda et lyserødt et.

Hvad gør du til fest?

For mig bliver det faktisk bare det samme, haha ja der er jeg lidt kedelig, jeg sætter det ikke særlig tit op. Så enten helt glat og lige eller lidt bølger.

Hvem har du “hair envy” over?

Julia Roberts’ hår i 90’erne! Især i Pretty Women. Jeg elsker det der lange, virkelige krøllede hår.

Har du haft en “crazy” hår periode?

En gang troede jeg at hele mit hoved, bare skulle være en stor etage! Jeg havde SÅ mange etager, det var faktisk sådan lidt mullet agtigt! Haha jeg troede virkelig at det var pænt.

Hvilken frisure vil du gerne afprøve?

En pixie frisure ville være sjov at afprøve, men uh der er jeg nok ikke helt endnu, det kræver lidt mod. Men ellers sådan en casual fransk frisure, langt hår med pandehår.

Vil du se mere til Sarah Mikaela? Så kan du følge hende her:

framboisefashion.com

@srhmikaela

 

Ingen Kommentarer

Post Kommentar