Tæm dit hår med Straight & Tame Cream

Tæm dit hår med Straight & Tame Cream

creme til krøllet hår, ghd straight and tame cream

Jeg har tidligere fortalt om effekten af Straight & Smooth Spray, som et et fantastisk produkt, for et kruset hår som kan være svært at håndtere, som mit.

I dag vil jeg fortælle om Straight & Tame Cream som ofte har været min redning! Som navnet antyder, gør den håret mere glat og håndterlig. Den fungerer perfekt til mit hår, som på grund af varmen og fugtigheden, gør at mit hår hurtigt bliver “frizzy”. Den får styr på mine krøller og de små “fimrehår”, uden at tynge håret. Jeg applicerer 3-4 pump i håndfladen og gnider hænderne mod hinanden, inden jeg applicerer produktet i nyvasket, håndklædetørt hår. Dette gør jeg for at sprede produktet godt ud, og få det mere jævnt fordelt i mine længder. Jeg tilfører endnu et pump til mine spidserne, som har brug for lidt ekstra tæmning :).

Inden jeg går i gang med hårtørren anvender jeg min Detangling Comb, for at sikre mig, at produktet er kommet ud i hele håret. Eftersom jeg har tykt hår, anvender jeg altid den kraftigste indstilling på min Aura føntørrer. Derfor er det virkelig godt, at Straight & Tame Cream indeholder varmebeskyttelse!

Resultatet efter at håret er blevet tørret, er et hår som er skinnende, blødt og let at håndtere. Ligesom Emilie ynder at blande sin egen krøllecreme, så tager jeg ofte Straight & Tame Cream med i tasken, for hurtigt at tilføre cremen på mine spidser, så de forbliver samlet og bløde.

Find Straight & Tame Creamtil 239,- i vores webshop og hos udvalgte saloner. Find frisør her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar