Tre beautytrends som bliver populære denne sommer!

Tre beautytrends som bliver populære denne sommer!

non-touring, bottom eyeliner, ribbon ponytail

Non-touring

Alle har talt om contouring og strobing, men denne sommer bliver det helt store non-touring! Man ser det ofte på celebs som Kendall Jenner og Gigi Hadid, som har det naturlige, friske og dewy look. Så glem alt om contourings dramatiske effekter, men brug i stedet en BB-cream, eller meget let foundation og highlighter. Det minder på sin vis om strobing, bortset fra at man med non-touring, gerne vil have en mere naturlig base, og en “I woke up like this”-effekt, i stedet for den mere makeuppede strobing. Denne trend er altså en perfekt base, til en “no makeup” makeup look.

Upgraded ponytail

Vi kender alle sammen den almindelige hestehale, som de fleste af os bruger som en ganske almindelig hverdagsfrisure. Ved flere af sæsonens modeshows, har modellerne haft hestehaler, men som et lille twist. De har enten sløjfer eller et stykke stof, bundet rundt om roden af hestehalen, hvilket giver et flot og anderledes udtryk, af den klassiske frisure. Dette look er perfekt til sommerdage og er super flot hvis du krøller din hestehale.

Bottom liner

Tidligere har det været en stor trend om sommeren, med stærke eyeliner farver som blå, pink eller lilla over øjet. Denne sæson er det tid til at lægge lineren under øjet i stedet for! Det er set på runways for flere store designere, og bliver helt sikkert en trend til sommer. En anden populær skønhedstrend er at bruge blå øjenskygge, hvis man synes at det bliver for meget, men stadig gerne vil være med på moden, er en blå liner under øjet, en fin og diskret måde, at få det blå ind i dit makeuplook.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar